IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 09:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
James Bond Türkiye'de




007 James Bond serisinin 25. filmi Türkiye'de çekilecek
08 Ocak 2012 Pazar, 18:43:17


Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

007 James Bond' serisinin 25. filminin Adana'da çekilecek bazı bölümlerinin uygulayıcı yapımcısı Menderes Demir ile yönetmen Ali Akdeniz, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret edip, çekim hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. Adana'nın yanı sıra İstanbul'da da çekilecek filmin bazı bölümlerinde yaklaşık 500 kişinin görev alacağı belirtildi. Başkan Vekili Aldırmaz'dan çekimler için yardım ve destek isteyen yönetmen Akdeniz, çalışmaların ağırlıklı olarak Pozantı ilçesi Belemedik yakınlarındaki Almanlar tarafından yapılan Varda Demiryolu Köprüsü'nde yürütüleceğini söyledi.

ADANA'DA ÇEKİMLER 6 HAFTA SÜRECEK
İstanbul'daki çekimlerin yaklaşık 4 haftada, Adana'daki çekimlerin ise 5-6 haftada bitmesinin planlandığını belirten Akdeniz, filmin hikayesinin demiryolunda geçmesi nedeniyle çekimlerin, Belemedik'teki tarihi Varda Köprüsü'nün yanı sıra Adana'nın merkezindeki tren istasyonu, Kasım Gülek Köprüsü üzeri ve demiryolunun İncirlik'e kadar uzanan bölümlerinde gerçekleşeceğini belirtti.

DANİEL CRAİG DE ÇEKİMLERE KATILACAK
Adana'daki çekimlere Şubat ayının ortasında başlamayı planladıklarını ifade eden Akdeniz, "Filmin İstanbul ve Adana'da geçecek bölümlerinin çekimine filmin başrol oyuncusu Daniel Craig de katılacak" dedi.

Filmin çekileceği tarihlerde Kasım Gülek Köprüsü'nün trafiğe kapanması konusunda destek vereceklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, Adana'nın tanıtımına katkı koyacak her türlü projenin içinde olacaklarını söyledi. Adana'nın sinemacılar için doğal plato olma özelliğinin bulunduğunu ifade eden Aldırmaz, "Yaz aylarının en sıcak günlerinde dahi aynı saatlerde üç mevsimi birden yaşayabilirsiniz. Sahillerde denize girer, Toros Dağları'nın eteklerinde baharı yaşayabilir, zirvesindeki Çinili Göl'de buzlarla kaplı gölle karşılaşabilirsiniz. Kısacası başka yerlerde 9-10 ayrı mekanda çekeceğiniz sahneleri Adana'da 1,5 saatlik mesafede bulabilirsiniz" diyerek film yapımcılarını Adana'ya davet etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bond, james, türkiyede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık