IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yılmaz Erdoğan, Çekeceği Film İçin Zonguldak'ta İnceleme Yaptı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/442135-yilmaz-erdogan-cekecegi-film-icin-zonguldakta-inceleme-yapti.html)

Rüzgar 09 Ocak 2012 22:01

Yılmaz Erdoğan, Çekeceği Film İçin Zonguldak'ta İnceleme Yaptı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyuncu ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan, Oyuncu eşi Belçin Bilgin ile birlikte kamera karşısına geçeceği 'Mükellefiyet Döneminde Aşk' filminin çekimlerinin yapılacağı Zonguldak'ta incelemelerde bulundu.

Verem nedeniyle 20'li yaşlarda hayatlarını kaybeden Zonguldaklı şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayelerinin anlatılacağı filmin hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Yılmaz Erdoğan, yaklaşık 7 yıldır üzerinde çalıştığı filmin çekimlerinin yapılacağı yerlerde incelemelerde bulunmak üzere dün akşam Zonguldak'a geldi. Ekibiyle birlikte Dedeman Oteli'ne yerleşen Erdoğan, bugün, filimle ilgili çekimlerin yapılacağı mekanlarda inceleme yaptı.

17 Mayıs 2010'da meydana gelen grizu patlamasında 30 madencinin öldüğü Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü sahasını da gezen Erdoğan'ın, yine TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü ile kentin değişik yerlerinde inceleme yaptığı belirtildi.

Çekimlerine Şubat ayı sonunda başlanacak filmin başrol Oyuncularından birisinin de ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ olduğu açıklanmıştı. Filmin bir bölümünün Zonguldak, bir bölümünün de İstanbul'da çekileceği belirtildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net