IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2012, 23:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cem Yılmaz Baba mı Oluyor?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son gösterisinde artık evlenip çocuk yapması gerektiğini ama bu konudan kaçtığını esprili bir dille anlatan ünlü şovmen Cem Yılmaz (39) evleniyor. Yılmaz'ın geçen yıl kısa bir flört yaşadıktan sonra ayrıldığı ancak 2 ay önce yeniden birliktelik kararı aldığı manken - Oyuncu Ahu Yağtu (34) hamile... 7 yıl bir küs bir barışık ilişki yaşadığı Cansu Dere ile her defasında evlilikten dönen Yılmaz, Ahu Yağtu'nun ise hamile olduğunu öğrenince evlilik kararı aldı.

sacitaslan.com'un haberine göre; Yağtu, geçen günlerde kadın doğum uzmanı Prof. Dr. Cihat Ünlü'ye kontrole gitti. Yağtu'ya önce Maçka E-Lab'dan gelen sağlık ekibi daha sonra da Prof. Dr. Ünlü kan testi yaptı. Yapılan her iki testte de Yağtu'nun hamile olduğu ortaya çıktı. Cem Yılmaz'ın sevgilisinin hamile olduğunu öğrendikten sonra evlilik hazırlığına başladığı öne sürüldü. Daha önce Bebek'te oturan Yağtu bir süredir Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşınmıştı.

Çift, dün gündeme gelen her iki iddia konusunda da sessiz kalarak söylentileri bir anlamda doğrulamış oldu. Yılmaz yakın çevresine ise Bebek haberiyle ilgli "Evet doğru, hayırlısı olsun" dedi. Yılmaz'ın Türkiye'de mi yoksa Ferzan Özpetek'in filmi için son dönemde sık sık gittiği Roma'da mı evleneceği merak konusu oldu.

Büyük sorumluluk

Cem Yılmaz önceki yıl katıldığı bir programda evlilik ve babalık konusunda "Harika bir aile ortamında yetiştim. Annem ve babam benim için çok düzgün, çok iyi birer örnek oldu. Eğer babam kadar iyi bir baba olmayacaksam, buna kanaat getirmemişsem hiç evlenmem. Babalığı onun kadar iyi başarabileceğime inandığım gün ise basarım imzayı, evlenirim. Evliliğe yönelik herhangi bir ambargom yok, fakat babalık çok büyük sorumluluk" diye konuşmuştu.

Yağtu'nun dükkanını basmıştı

İlk olarak mart 2011'de objektiflere takılan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun ilişkisi o dönem Cansu Dere'nin engeline takılınca sadece birkaç gün sürmüştü. Cansu Dere, aynı ajansa bağlı olarak çalıştığı ve her fırsatta kendisini örnek aldığını söyleyen Yağtu'nun yeni ayrıldığı Cem Yılmaz ile görüntülenmesine sinirlenmiş ve Yağtu'nun ikinci el kıyafet sattığı Galata'daki mağazasını basmıştı.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baba, cem, , oluyor, yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık