IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2012, 11:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kudüs üzerinde oynanan oyun




Tarihinde 32 defa yakılıp yıkılan, kendisi için yüz defa savaşılan Kudüs, hala dünyanın gözbebeğidir. Üç dinin ortak noktası olan Kudüs’ün Müslümanlar için önemi bir başkadır. Hz. Muhammed’in hadislerinde geçen ve Kabe kıble tayin edilmeden önce Mescid’i Aksa Müslümanların kıblesiydi. Ayetlerle sabit olan bir bereketi bulunan Mescid’i Aksa üç büyük dinde kıyamet günü yeniden dirilişin merkezi olarak kabul edilir. Müslümanlar için pazarlık konusu dahi yapılmayacak olan bu topraklar İsrail’in elinde… Müslümanlar içinse Mescid’i Aksa’nın bulunduğu şehir şimdilerde kendi kaderiyle baş başa…

Amerika’nın güçlü cemaatlerinden Evangelikler, Yahudilerin Mesih'in gelişi ile birlikte bir dünya egemenliğine ulaşacakları gibi kehanetlerini tamamen kabul ederler. Bu konuda kendilerine düşen en büyük misyonun ise Yahudilerin egemenliğine destek olmak olduğunu düşünürler. Amerika eski Başkanı Bush’unda aralarında bulunduğu Evangelikler, kendilerinin "kurtarılmış" olarak yeniden doğduğuna inanıyorlar, Onlara göre, bütün Mezopotamya'yı kaplayacak olan bu devletin sınırları, "Kutsal Topraklar" üzerinde tek bir Müslüman kalmayacak şekilde çizilecektir.

Kudüs civarındaki Osmanlıdan kalan mirasa sahip çıkmaya çalışan Mirasımız adlı derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Demirci, Müslüman ülkelerin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Aylardır ifade özgürlüğü engellenerek İngiltere’de tutulan Raid Salah’ı İstanbul’da 2007 yılında Mescid-i Aksa’ya ait binaların yerine dünyanın en büyük sinagogunu inşa etme projesinin olduğunu belirtti.

1917 yılında Müslümanların elinden çıkan Mescid’i Aksa için 2000 yılında İsrail yönetimi ABD ile ortak tehlikeli kararlara imza attılar. “Kedem Yeruşalayim” adlı projenin anlamı “İlk Kudüs’tür. Şu Bu projeye göre Mescid-i Aksa’nın üstünü Müslümanlara altını ise Yahudilere bırakılıyor.

YENİ KAZILAR SÜRÜYOR

Filistinli kaynaklar, Siyonist işgal yönetiminin toprak altında tarihi bir sur keşfedildiği iddiasıyla yakın zamanda Mescid-i Aksa'nın güneyinde yeni kazı çalışmalarına başladığını ortaya çıkardı

Sözde tarihi suru ortaya çıkarmak için yapılan kazı çalışmalarının Vadi Hulve ve El-Bustan mahalleleri arasındaki Şehit Samir Serhan Caddesi'nde yoğunlaştı.

Kudüs'ten Ramallah'a uzaklaştırılan milletvekili Ahmed Atvan, Siyonist işgal yönetiminin Mescid-i Aksa'nın güneyinde başlattığı kazı çalışmalarının tehlikesine işaret ederek işgalcinin Kudüs'ü Yahudileştirme planları doğrultusunda yeni bir emrivaki yapma peşinde olduğunu söyledi.

Atvan, işgal yönetimiyle müzakerelere yeniden başlamanın işgalciye Kudüs'teki çalışmalarını sürdürmesi için ruhsat vermek anlamına geldiğini ifade etti.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kudüs, oynanan, oyun, üzerinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Red Dead yapımcısı açık dünyalı bir oyun üzerinde çalışıyor KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Ocak 2012 13:54
Kudüs'ün Fethi efLatun İslamiyet 0 09 Kasım 2011 00:07
God of War yapımcısı yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Eylül 2011 22:18
Facebook'ta En Çok Oynanan Oyun Hesna Bilgisayar Oyunları 0 24 Eylül 2009 14:16