IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2012, 22:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İran'dan Tuğba Özay'a Film Teklifi




Bolu'da ikinci -----ünde yer alan 'Aşkın Halleri' şarkısına klip çeken Tuğba Özay, dondurucu soğuk altında derin dekolteli kıyafet giyerken, İranlı iki yönetmenden aldığı film tekliflerini ise değerlendirdiğini açıkladı.

Tuğba Özay, Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde çam ormanları arasındaki Gazelle Resort Otel'de 'Üç Nokta' adlı -----ünde yer alan 'Aşkın Halleri' adlı şarkısına klip çekti. Söz ve müziği Tuğba Özay'a ait olan parçanın klip yönetmenliğini çıkartmış olduğu dokuz müzik -----ünün ardından 57'inci Alay filmi ile ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturan Haluk Özkan yaptı. Gündüz çekimlerini karlarla kaplı Aladağ'da yapan Tuğba Özay, gece çekimlerini de otelin açık havuzunun kenarında sürdürdü. Tuğba Özay, soğuktan korunmak için üzerine beyaz kürklü bir palto giydi. Özay'a klip çekimi sırasında otelde konaklayanlar büyük ilgi gösterirken birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Soğuk havada klip çekerken çok zorlandığını anlatan Tuğba Özay, şöyle dedi:

"Böyle soğuk bir havada bu klibi çekmek riskti. Muhteşem bir doğada klibimizi çektik. Tüm ekip soğuktan dondu. Annem bol bol bitki çayları hazırladı. Türkiye-İran yapımı bir film düşünülüyor. Cannes Film Festivali'nden de ünlü bir Yönetmen geldi, toplantı yaptık. Başrolde beni oynatmak istediklerini söylediler. Tekliflerini değerlendireceğim. Aşk filmi ama içeriğinde politika da var. Bu teklifi değerlendiriyorum ama İran'dan ikinci bir yönetmenden daha teklif geldi."

HALUK ÖZKAN'DAN MANKEN ŞARKICILARA DESTEK

Bolu'da 3 günlük klip çalışması yaptıklarını belirten Haluk Özkan ise, "Tuğba'nın inanılmaz bir Oyunculuk kabiliyeti var. İnsanların bir zamanlar neler yaptıkları çok önemli değil. Bir dönemin inşaatçısı türkücü olabilir mi? olabilir. Şarkı söylemek yada türkü söylemek konservatuarlılara özgü değil. Manken arkadaşlar da bu işe heveslenebilir ve onların önünü açmak gerekir. Onları eleştirmemek gerekir. Yarı çıplak vaziyette, çok soğuk bir havada 7 saat klip çekimi yapmak herkesin harcı değil" diye konuştu.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
film, irandan, teklifi, tuğba, özaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuğba Özay siyasete atılıyor Feronia Haber Arşivi 3 29 Mart 2010 06:20
Tuğba Özay Kaza Yaptı AnsweR Haber Arşivi 7 30 Mart 2006 10:05