IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2012, 19:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'nun parti grubu konuşması




Kılıçdaroğlu parti grubu konuşmasında Başbakan Erdoğan'a yine sert sözlerle yüklendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Danıştay'a katsayı düzenlemesiyle ilgili yapılan itirazın chp tarafından yapılmadığını söyleyen chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dini istismar etmekle suçladı.
İşte chp liderinin açıklamalarından önemli başlıklar..

Nerede bir mazlum haksızlığa uğramışsa gidip ona sahip çıkacağız. Bu ülkede postmodern bir dikta dönemi var.
DENİZ FENERİ DAVASI

Deniz Feneri davasında ahlak ve insanlık orada iflas etmiştir. Bir Bakanlar Kurulu bütün görevini bırakmış savcılarla uğraşıyorlar. Bakanlar savcının peşinde savcılar da hırsızların peşinde..


Size ne kardeşim dava açıyorsunuz? Burada yolsuzluk yok deseydiniz terfi ederdiniz.. Çürüyen bir adalet anlayışıyla karşı karşıyayız. Savcılar hakkında 11 yıla kadar hapis davası açtılar. Bu açık bir gözdağıdır. Ayağınızı denk alın demek istiyorlar. Adaletten ve hukuk duygusundan taviz vermeyin. Bu dava sayın Başbakan'ın yakın arkadaşlarına hırsızlık yapabilirsiniz demektir.
Ey hırsızlar, ey yolsuzluk yapanlar; hırsızlık yapmadan önce Başbakan ile irtibat kurun. Başbakan'ın iş yükü fazla olabilir köstebek bir bakan var ona ulaşın.
BÜLENT ARINÇ'A SESLENDİ

Sayın Arınç, tutuklu vekiller ve RTÜK Başkanı ile ilgili muhalefet etti ama onlar sırtını Erdoğan'a dayadı. Sayın Arınç, deniz feneri hakim ve savcılarını 11 yıl mahkumiyetle nasıl yargılayacaksınız? Sayın Arınç sizin vicdanınız yok mu? Sizin bütün gücünüz 11 yaşındaki Leyla'ya yetiyor.
Danıştay'a iki kişinin bireysel başvurusu olduğunu bilmeyecek kadar cahiller. Bir Başbakan'a yalan söylemek yakışır mı? Yalan söylüyorsun, iftira atmak bir CHP'li olarak benim onuruma dokunuyor. chp kurumsal olarak böyle bir başvuru yapmadı. Biliyor ama yalan söylüyor? Bize diyorlar ki siz dindar insanlar yetişmesin istiyorsunuz.. Peki bundan önceki insanlar dinsiz miydi? Sana kim bu hakkı veriyor? Allah'tan korkmuyor musun?
İmam Hatip'i kuran Cumhuriyet Halk Partisi'dir, İlahiyat Fakültesini kuran CHP'dir. İnsanları niye ayırıyorsun yazık günah değil mi? chp Diyanet İşleri Başkanlığı'nı niye kurdu? Bunu biz yaptık sen yapmadın?
TOPLUMUN FAY HATLARIYLA OYNAMAYIN

Bir toplumun fay hatları vardır. O fay hatlarını tetiklerseniz ayrışma yaratırsınız. Bunun adı bölücülüktür. Bu memleketi niye bölüyorsunuz? Eğer din üzerinden oy topluyorsan o oyların tamamı haramdır sana. Mezhep çatışmasının içine bütün islam dünyası çekiliyor. Bu coğrafyada birliği ve kardeşliği sağlamaya yönelik tek ülke var o da Mustafa Kemal'in Türkiyesi. Şimdi kalkmışsın islam dünyasında ırk ve mezhep çatışması getiren bir zihniyetin taşeronluğunu yapıyorsun.
PEYGAMBERİN HADİSİNİ HATIRLATTI

"Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim" diyen peygamber ahlakı tamamlamıştır. Bir insan hem ahlaksız hem dindar olamaz. Haram ile helal arasındaki farkı gözetmeyen insandan dindar olmaz. Kamu malına devletin malına el uzatan adam hiç dindar olmaz. Sen bu milleti fitreyle, zekatla, kurban derisiyle, kurbanla yolsuzluk yapan adamların eline bırakacaksın sonra da dindar olan, dindar olmayan diye ayıracaksın.Önce o insanların dindar olduğu için ödedikleri paraların hesabını ver. Irak'ta 1,5 milyon insan öldürüldü. Haksızlık karşısında susan insan dilsiz şeytandır. Kaddafi için bile sustun sen. Kaddafi ki Kıbrıs çıkarmasında sırtıyla yardımları Türkiye'ye gönderen insan. Karşımızda ipin ucunu kaçırmış bir Başbakan var. Hükümet üyeleri farklı telden çalıyor. Başbakan din tüccarlığıyla işi götürmeye çalışıyor.
SEN DİNDAR DEĞİLSİN DİN TÜCCARISIN

Irak'ta 1.5 milyon insan öldürüldü. Sesin çıkmadı, dilsizleştin. Haksızlık karşısında senin dilin sustu. Sen kalkmışsın bir de bana ahlak dersi veriyorsun. Kusura bakma sayın Başbakan sen dindar değilsin din tüccarısın. İnançların tüccarısın. İstismar ettiğin dindar kesimi de kurtarmak CHP'nin boynunun borcudur.
Karşımızda ipin ucunu kaçıran bir Başbakan var. Dış politikaya bakın; ne Irak'ta ne İran'da ne Kafkaslar'da hareket alanımız kalmadı.
AÇIKLA KARDEŞİM ALDATILDIM DE

Uludere'de 34 yurttaşımız öldürüldü. Sorumlusu kim? Ya istihbaratı nereden aldın arkadaş? Çık, ben istihbaratı nereden aldığını söyleyemiyor. Açıkla kardeşim oyuna geldim, kandırıldım de. Söylemiyor, söyleyemiyor.. Sen yabancı devletlerden aldın bu istihbaratı. Sen Türkiye Cumhuriyeti'nin çıkarlarını savunacak en son Başbakansın.
Bugün bir AK Partili vekil Görüntüleri ben izledim hepsi kaçakçıydı.dedi. Görüntüleri verin tüm millet izlesin.
NEREDE VAN'DAKİ KONTEYNERLER

Van'da çadırlar karda çöküyor. Kaç tane çocuğumuz yangınlarda öldü? 15 Ocak'ta herkes konteynerlere geçecek dedi. Başbakan 1 Şubat'ta Van'da çadırda kalanlar konteynere geçirilecek dedi. Yarın 1 Şubat ve başbakanın yalanı bir kez daha ortaya çıktı.
Adalet ve Kalkınma Partisi ömrünü tamamlamıştır. Türkiye'nin yenilenmeye tazelenmeye ihtiyacı var. Türkiye'nin inançlara saygı duyan bir siyaset anlayışına ihtiyacı var. Değişimin adresi yenilenmenin adresi, devrimin adresi Cumhuriyet Halk Partisi oldu yine Halk Partisi olacak.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
grubu, konuşması, kılıçdaroğlunun, parti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'ın Parti Grubu Konuşması N999 Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 16:53
Kılıçdaroğlu'nun Ankara Konuşması N999 Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 18:47
Kılıçdaroğlu: Ak Parti sınıfta kaldı MoSFeT Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2010 16:22
Bir Telefon Konuşması Kan Komedi ve Mizah 0 13 Eylül 2007 23:59