IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2012, 20:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soğuklar bir hafta sonra geri geliyor




Kadir Topbaş, 1 hafta sonra yeni soğukların geleceğinin altını çizdi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Bugünden itibaren bazı bölgelerde akşam saatlerinde kar görülebilir ve yarından itibaren lodos ile birlikte hava ısısı yükselebilir. Bir haftalık zaman diliminin ardından tekrar soğukların geleceğinden bahsediliyor'' dedi.
HAVA ISISI YÜKSELECEK AMA..

Topbaş, ''Almanya'nın Ortasında Alman-Türk Başarı Öyküleri'' kitabının tanıtımının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Bir gazetecinin, kar yağışı çalışmalarına ilişkin sorusu üzerine Topbaş, ''Bugünden itibaren bazı bölgelerde akşam saatlerinde kar görülebilir ve yarından itibaren lodos ile birlikte hava ısısı yükselebilir. Bir haftalık zaman diliminin ardından tekrar soğukların geleceğinden bahsediliyor'' dedi.


Topbaş, karla mücadele çalışmalarında ekiplerin başarılı olduğunu ifade ederek, ana arterlerin açık olduğunu, 3 bin kilometrelik hat üzerinde ciddi çalışmalar yürütüldüğünü ve tipinin etkili olduğu yerlerde ciddi sıkıntılar çıkarttığını kaydetti.
Belediye olarak vatandaşlara sıkıntı yaşatmamaya özen gösterdiklerini anlatan Topbaş, vatandaşların da hassasiyet gösterdiğini söyledi.
Topbaş, ortalama 40 bin tonun üzerinde tuz, 10 bin tona yakın solüsyon kullanıldığını belirterek, bu aşamada ciddi bir özveri gösterildiğini ve kentin en soğuk günlerini yaşadığını kaydetti.
Kadir Topbaş, 5 Şubat 2006 tarihindeki kar yağışının yüzde 80'i kadar yağış görüldüğünü ifade ederek, genele göre etkilerini farklı noktalarda gösterdiği için lokal olarak sıkıntıların yaşandığını ve karayolları ağlarında da bunun görüldüğünü söyledi.
METROBÜS KAPASİTESİNİ AŞTI

Topbaş, metrobüsteki aksamalara ilişkin soruyu da şöyle yanıtladı: ''Yöneliş tamamen metrobüse olunca kapasitesini çok aştığını düşünmek lazım. Biz metrobüsü kurgularken 400 bin kişilik bir kullanımı planlamıştık. Bu yağışlarla 700 ile 800 binlerle ifade edilen bir yoğunluk yaşandı. Bu hava şartları sadece İstanbul'da olmuyor. Dünyanın diğer kentlerinde de yaşanıyor. Geçen yıl şubat ayında New York'taydım. Trafik zorlanmıştı. Böyle çalışma yoktu. Çöp yığınları, donan insanlardan bahsedildi. İstanbul ölçeğinde baktığınızda başarılı oldu. Acemi şoför var, 5 bin liraya araç alıp 1000 liraya kar lastiği alamayanlar var. Biz de onlara bu tip havalarda dışarı çıkmamalarını önermekteyiz.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, geliyor, geri, hafta, soğuklar, sonra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2 hafta Sonra Ara Veriyorum. Right Serbest Kürsü 3 27 Ağustos 2010 16:54
Bahara mola yine soğuklar geliyor Lucifer Haber Arşivi 0 06 Mart 2010 04:19