IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2012, 19:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli : Mustafa Kemal De Darbeci Yaftası Yiyebilir




Bahçeli: Böyle giderse Mustafa Kemal de darbeci yaftası yiyebilir


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Andımız" ve Gençliğe Hitabe'nin kaldırılmasını tartışmaya açarak, "Bunlar ayet mi?" demişti.. MHP lideri Devlet Bahçeli bugün zehir zemberek bir açıklama yaptı. "AKP'nin, Gençliğe Hitabe'den rahatsızlık duyduğu, Andımıza el uzatmayı planladığı, İstiklal Marşı'ndan gocunduğu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedefine alarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu öğelerini dinamitlemek için adice faaliyet yürüttüğü belirgin hale gelmiştir." diyen Bahçeli, "Mustafa Kemal'in de darbeci yaftası yiyerek verdiği milli mücadele sorguya çekilebilecektir." dedi.

İşte Bahçeli'nin yazılı yaptığı o açıklama..

AKP hükümeti, freni patlamış, pusulası çatlamış ve dümeni kırılmış bir görüntüyle, geri dönüşü çok zor olacak karanlık ve kayalık mecralara doğru hızla savrulmaktadır.

AKP KABALIĞI

TBMM Genel Kurulunda, İçtüzük konusu etrafında yaşanan gerilimler AKP kabalığı ve saygısızlığının aldığı mesafeyi göstermesi bakımından da ibretlik olmuştur.

Bununla birlikte Başbakan Erdoğan, iftiralarına ve çirkin ithamlarına kaldığı yerden, mola verdiği aşamadan ve bıraktığı noktadan öfke nöbetlerine kapılarak devam etmektedir.

Anlaşıldığı kadarıyla, Türkiye'nin yoğun tartışmaların içine çekilmesinin, geçmişe kıvrılarak hesaplaşmaya düşmesinin gerisinde, küresel projelerin ilerletilme maksadı bulunmaktadır.

BOB EŞ BAŞKANI

Bu kapsamda yeni sömürgeciliğin ve vahşi emperyalizmin perdelenmesi, ileri demokrasi peçesiyle kapatılması için BOP Eşbaşkanı'na büyük bir görev ve sorumluluk düşmüştür.

Dünün olaylarıyla yarını örtmeye çalışan ve dikkatleri dağıtmaya çabalayan hükümetin; içine girmediği kepazelik, eğmediği ve bükmediği milli konu neredeyse kalmamıştır.

Bütün gelişmeler göstermiştir ki, Hürriyet ve İtilaf'ın bugünkü temsilcisi, yabancı muhiplerin korunağı, acziyetin, teslimiyetin ve namertliğin elebaşısı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir.

Bu itibarla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Başbakan'ın ve arkadaşlarının hakaret ve tarizlerinin boy hedefi haline gelmesinde şaşılacak bir durum yoktur.

CUMHURİYET'İN ALTI OYULUYOR

Cumhuriyet'in altını oymakla ve damarlarını tıkamakla uğraşan, milletimize mal olmuş değerleri yıkmakla meşgul olan AKP'nin; uydurma, mesnetsiz ve ahlaksız yollara tenezzül etmesi bozuk fıtratının ve çürük fikriyatının bir sonucudur.

Partimizin, Diyarbakır'daki kazılardan rahatsız olduğuyla ilgili izansızca ve hayâsızca çamur atmaya çalışanlar, şunu bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi gayri hukuki ve faili meçhul hiçbir eylemin gizli kapaklı kalmasına rıza ve onay vermeyecektir.

Bilakis şaibelere terk edilmiş her meselenin aydınlatılmasını ve tüm yönleriyle ortaya çıkarılmasını istemektedir.

Ancak, toprağın altından çıkanların ne olduğuyla ilgili kesin ve hukuki hüküm verilmeden, fırsatı ganimet gören bir kalleşlikle, Türk milletinin kardeşlik duygularına kazma sallayanlara iyi gözle bakılamayacağı da açıktır.

Başbakan Erdoğan'ın bu gerçekleri fark etmesinde ve adım adım Türkiye'yi ateşin içine götüren sorumsuzluktan ve aymazlıktan sıyrılmasında büyük yararlar olacağı meydandadır.

İSTİKLAL MARŞI'NDAN GOCUNUYORLAR

Ayrıca AKP'nin, Gençliğe Hitabe'den rahatsızlık duyduğu, Andımıza el uzatmayı planladığı, İstiklal Marşı'ndan gocunduğu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedefine alarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu öğelerini dinamitlemek için adice faaliyet yürüttüğü belirgin hale gelmiştir.

Bu kapsamda, büyük Türk milleti; AKP'nin cellât, küresel çevrelerin yargıç; PKK'nın, hainlerin, peşmergenin ve nesebi gayri sahihlerin müşahit; yalancıların, gafillerin ve canilerin şahit olduğu "Tarihi Şark Meselesi Mahkemesi'nde ölümle yargılanmaktadır.

Gelişmelerin ve ortaya çıkan hadiselerin seyri bu vahim durumu doğrulamış ve daha da yüzeye çıkarmıştır.

MUSTAFA KEMAL DE DARBECİ YAFTASI YİYECEK

Eğer süreç böyle giderse, önümüzdeki dönemlerde başkent Ankara'nın durumu tartışmaya açılabilecek ve Mustafa Kemal'in de darbeci yaftası yiyerek verdiği milli mücadele sorguya çekilebilecektir.

Zira var olan ölçü ve ayarlar tümüyle bozulmuş, Haçlı emellerinin cellâtlığına soyunan AKP'nin nerede duracağı ve daha neleri gasp edeceği belirsiz hale gelmiştir.

Ne var ki, AKP fitnesi ne yaparsa yapsın, ayıran ve düşmanlık tohumları saçan niyeti amacına ulaşamayacak ve aradığı imkânı asla bulamayacaktır.

Ruhu yabancı başkentlerde, bedeni burada olan köksüz, köhnemiş ve küflenmiş iktidar sözcüleri ve sahipleri, ne yaparlarsa yapsınlar 29 Ekim 1923 kararlılığını ve inancını alt edemeyeceklerdir.

Unutulmasın ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlık gayesi de buna yöneliktir.

Kaynak : Ensonhaber


Konu N999 tarafından (06 Şubat 2012 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceli, darbeci, kemal, mustafa, yaftası, yiyebilir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mustafa Kemal.. She Atatürk Köşesi 0 10 Kasım 2011 04:42
Mustafa Kamal nasıl ''Mustafa Kemal'' oldu basketci Haber Arşivi 0 15 Kasım 2010 09:17
MusTaFa Kemal Paşa colletrall Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Kasım 2007 18:20
Mustafa Kemal Atatürk UnyE Atatürk Köşesi 0 11 Mayıs 2007 06:47