IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2012, 16:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adli Tıp'ın ön inceleme sonucu ortaya çıktı




Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön inceleme, Silivri'de ölen Kozinoğlu'nun ölümünde 'cinayet' şüphesini artırdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zaman gazetesinden Çağlar Avcı'nın haberine göre, Adli Tıp'ta yapılan ilk incelemede, Oda TV davası sanıklarından Kozinoğlu'nun kalp krizinden ölmediği tespit edildi. İncelemelerde herhangi bir kan pıhtısının kalp damarlarını tıkamadığı görüldü.
ADLİ TIP: ÖLÜM SEBEBİ KALP KRİZİ DEĞİL

MİT'çi Kaşif Kozinoğlu, Oda TV soruşturmasının en dikkat çekici isimlerinden biriydi. Devletin 'gizli' belgelerini Oda TV'ye sızdırmakla suçlanan Kozinoğlu, 10 Mart 2011'de Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Hâkim karşısına çıkmasına 13 gün kala hayatını kaybetti. Ancak iddia edildiği gibi kalp krizinden ölmediği ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, otopside doku örneklerini inceleyen Adlî Tıp uzmanları 'kalp krizi' vakalarında rastlanan temel verileri tespit edemedi. Damarlarda darlık olduğu fakat bunun kriz geçirtecek kadar ciddi olmadığı belirlendi. Herhangi bir kan pıhtısının damarları tıkamadığı görüldü. Kriz vakalarının en önemli sonucu sayılan kalp dokusu ölümü de tespit edilemedi. İkinci aşamada, alınan örnekler üzerinde zehir taraması yapılacak.
AİLESİ 'SPORDAN DEĞİL' DEMİŞTİ

İddialara göre Kozinoğlu, yaptığı ağır spor sebebiyle fenalaşmış ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Ancak ailesi ve Kozinoğlu'nu tanıyanlar bu iddiaların doğru olamayacağını savundu. Zira Kozinoğlu, yıllardır ağır spor yapıyordu ve bugüne kadar da kalp rahatsızlığı yaşamamıştı.


Oğlu Özel Kozinoğlu, "Babamın kalp rahatsızlığı yoktu." derken, Kozinoğlu'nun ablası Fügen Bıçakçıoğlu, "Sporunu küçüklüğünden beri ihmal etmezdi. Değişik spor dallarında dünya birincilikleri vardı. Onca ağır spor yapan bir insanın, cezaevinde spor yaptığı için öldüğünün söylenmesi ise inandırıcı değil." ifadelerini kullanmıştı.
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

MİT'in karakutusu olarak bilinen Kozinoğlu'nun şüpheli ölümü üzerine Silivri Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlatmıştı. Kozinoğlu ile aynı koğuşta kalan Hasan Ataman Yıldırım ve Atilla Uğur'un ifadelerine başvuruldu. Kozinoğlu'nun kaldığı koğuşun görüntüleri de kaydedildi.
ZEHİR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Adli Tıp Kurumu'nun Kozioğlu'yla ilgili ilk inceleme sonuçlarına Zaman ulaştı. Edinilen bilgilere göre, ilk tespitler Kozinoğlu'nun kalp krizinden öldüğü iddialarını çürütüyor. Kozinoğlu'ndan alınan doku örneklerini inceleyen Adli Tıp Kurumu uzmanları, 'kalp krizi' vakalarında rastlanan temel verileri tespit edemedi. Kalp damarlarında darlık olduğu fakat bunun kriz geçirecek kadar ciddi olmadığı belirlendi. İncelemelerde herhangi bir kan pıhtısının damarları tıkamadığı da görüldü.Kalp krizi vakalarının en önemli sonucu olan kalp dokusu ölümleri de Kozinoğlu'nun incelemelerinde görülmedi.
Kozinoğlu'nun dışarıdan verilen toksikolojik (zehir) bir maddeyle 'ani öldürücü ritim bozukluğu' yaşadığı yönünde iddialar da araştırılıyor. Adli Tıp şu anda incelemelerde ikinci aşamada. Alınan örnekler üzerinde zehir taraması yapılıyor.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adli, çıktı, inceleme, ortaya, sonucu, tüpün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Defna Joy Foster'ın ölüm nedeni belli oldu - Adli Tıp otopsi sonucu (ön rapor) Ruj Haber Arşivi 1 05 Şubat 2011 12:07
''FETRET DEVRİ'', Timur'un Uyguladigi Bir Siyasetin Sonucu Olarak Ortaya Çıkmıştır.. Sevda Tarih 0 03 Şubat 2011 03:18
• iki ''dil'li'' tabelanın polis müdahalesiyle indirilmesiyle sonucu olaylar çıktı! Sametold Haber Arşivi 0 16 Ocak 2011 16:53