IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2012, 11:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. “berlin kaplani” kavgasi büyüyor!.. Ata demirer, gişede büyük başari ...




FLAŞ!.. “BERLİN KAPLANI” KAVGASI BÜYÜYOR!.. ATA DEMİRER, GİŞEDE BÜYÜK BAŞARI YAKALAYAN “BERLİN KAPLANI” FİLMİNİN SENARYOSUNUN KENDİSİNE AİT OLDUĞUNU İDDİA EDEN FERDİ TAYFUR’A YANIT VERDİ!..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
P { margin: 0px; } İlk haftada 1 milyona yakın gişe yapan ‘Berlin Kaplanı’ ile ilgili olarak Ferdi Tayfur’un ortaya attığı “Ata Demirer senaryomu çaldı” iddiası ise filmi gölgede bıraktı. Filmin senaryosunun kendisine ait ‘Lambalı Saz’ isimli senaryosuyla aynı olduğunu iddia eden Tayfur’un bu açıklamasıyla ilgili olarak Demirer, “Öyle bir şey söz konusu değil. Her şey bana ait, bütün senaryo benim" dedi.

FERDİ TAYFUR NELER SÖYLEMİŞTİ?


Demirer’in boksör filmi çektiğini öğrenince yazdan beri şüphelendiğini ancak filmi görmeden kesin yargıya varmak istemediğini söyleyen Tayfur, şunları söyledi: “Ata Demirer’i ben insan, adam sandım. Kendisine okunması için 3 yıl önce gönderdiğim ve bana bir daha geri vermediği noter tasdikli senaryomu çalmış, ‘Berlin Kaplanı’ filmine uyarlamış. Senaryodaki konular neredeyse birebir aynı. Bende de boks var. Hatta ‘Boks maçını Orhan Ayhan anlatacak’ diye senaryoya not düşmüştüm. Onu bile kullanmış. Benim senaryomdaki kızımın adı olan Elvan’ı sevgilisinin adı olarak kullanmış. Filmimdeki mafyayı alıp Almanya’daki sahnelere koymuş.”

Tayfur, “Yazıklar olsun” diyerek 2009 yılında notere onaylattığı senaryosunun örneğini de paylaştı. Daha önce komedyen Yavuz Seçkin de Demirer’in film senaryosunu kendisinden çaldığını belirterek dava açmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ata, baŞari, demirer, flaş, kaplani”, kavgasi, “berlin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Babasi da evleniyor!.. Ata demirer, önümüzdeki yil sevgilisi özge borak’la .. PauL Haber Arşivi 0 07 Aralık 2011 10:14