IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Başbakan Erdoğan'ı da ifadeye çağırabilirler (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/450856-basbakan-erdogani-da-ifadeye-cagirabilirler.html)

PassioN 08 Şubat 2012 22:38

Başbakan Erdoğan'ı da ifadeye çağırabilirler
 
Olay Birand'ın özetlediğinden daha büyük: BAŞBAKAN BİLE İFADEYE ÇAĞRILABİLİR..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın eski Mit Müsteşarı ve Müsteşar Yardımcısıyla birlikte görevdeki Hakan Fidan’ın KCK soruşturması kapsamında ifadeye çağrılması Ankara’ya bomba gibi düştü.
Olayla ilgili ortaya atılan senaryolardan en çok konuşulacak olanı ise Başbakan’ın da ifadesinin alınmaya çalışılacağı iddiası.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir,CnnTürk ekranlarında Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5n 1k programında Ankara’da konuşulan iki senaryoyu anlattı.
TALİMATI VEREN BAŞBAKAN DA İFADEYE ÇAĞIRILABİLİR

Demir, ‘MİT yetkililerinin PKK ile görüşmeleri talimatı Başbakan’dan geldi. Bir taraf Ankara’da şuna inanıyor; bu Başbakan’ı ifadeye çağırmanın ön provasıydı. Bu prova tutarsa ana talimatı veren kişi olarak onu da çağırabilirler. Bu Ankara’da büyük bir infialle karşılandı. Bir diğer nokta ise bunun gruplar arası bir savaşın uzantısı olduğu söyleniyordu. Bunun bir cemaat operasyonu olduğu konuşuluyor. Bunlar bir bilgiye dayanmıyor; Ankara’larda konuşulan senaryolar. Ama en çok merak edilen şey bu çağrının neden yapıldığı yönünde. ‘ diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net