IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Özgür Aras'tan Çok Özel Açıklamalar Ve Gözyaşları (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/451184-ozgur-arastan-cok-ozel-aciklamalar-ve-gozyaslari.html)

Rüzgar 09 Şubat 2012 22:20

Özgür Aras'tan Çok Özel Açıklamalar Ve Gözyaşları
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gülben Ergen çok güçlüdür her şeyin üstesinden gelir…

Son günlerde boşanma olayıyla gündemde olan Gülben Ergen'in zor günleri atlatmak konusunda hep güçlü durduğunu söyleyen Özgür Aras, her krizi aştığı gibi bu olayı da samimiyetiyle aşacağına inanıyor. Ünlü menejere göre üç çocuğu ile yeni bir hayata adım atan Gülben Ergen, çok güçlü bir kadın..

Derya Tuna da yeniden aşık olabilir…

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın nostalji görüntülerindeki mutlu günlerine de yorum yapan Özgür Aras, İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'la evliliğinin ardından uzun yıllardır tanıdığı Derya Tuna'nın yeniden aşık olabileceğini de söyledi. Uzun yıllar İbrahim Tatlıses ile büyük bir aşk yaşayan Derya Tuna'nın kötü gün dostu olduğunu ve mutluluğu onun da hak ettiğini sözlerine ekledi.

Ajlan'ı hiç unutmadım…Erol Büyükburç'a hala çok kırgınım…

Yasemin Bozkurt'un kolundaki "Ajlan"dövmesi ile ilgili sorusu üzerine;12 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden dostu Ajlan Büyükburç'la ilgili anılarını anlatan Özgür Aras gözyaşlarını tutamadı. Kızı Ajlan'ın ölümünün ardından cenazesine katılmayan, sadece çelenk yollayan Erol Büyükburç'a hala kırgın olduğunu ve asla affetmeyeceğini söyleyen Özgür Aras, hiç unutmadığı kalbinde taşıdığı dostluğunun anısına Ajlan Büyükburç'un ismini koluna yazdırmış.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net