IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2012, 10:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. Modanin kalbi bir kez daha istanbul’da atiyor!..




FLAŞ!.. MODANIN KALBİ BİR KEZ DAHA İSTANBUL’DA ATIYOR!.. ÖNCEKİ GÜN BAŞLAYAN VE BİRBİRİNDEN RENKLİ ANLARIN YAŞANDIĞI İSTANBUL FASHION WEEK’TEN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
P { margin: 0px; } Modanın kalbi bir kez daha İstanbul’da atıyor. İstanbul Fashion Week 2012, önceki gün Gamze Saraçoğlu’nun defilesiyle başladı.
Moda dünyasının gözünü İstanbul’a çeviren İstanbul Fashion Week (İstanbul Moda Haftası), önceki gün start aldı. Taksim-Tepebaşı’nda 11 Şubat’a kadar devam edecek etkinlik, Gamze Saraçoğlu’nun Odakule’deki IFW çadırında düzenlediği defileyle başladı. Saraçoğlu, 1992 yılında ölen dünyaca ünlü Polonyalı dağcı Wanda Rutkiewicz’in hayatından ilham alarak hazırladığı ve “Kuzey Yamacı” adını verdiği koleksiyonunu tanıttı.
ODAKULE’DE DERİ ŞOV
Şov, deri tasarımda couture şıklığı getirmeyi amaçlayan Berinza’nın defilesiyle devam etti. Özge Ulusoy’un açılışını yaptığı defilede Sema Şimşek, Ebru Güzel, Merve Büyüksaraç, Ebru Ürün, Zeliha Çal ve Tuğba Karaca gibi ünlü modeller podyuma çıktı. Kapanışta arjante tilki ceket ile moda tutkunlarının karşısına çıkan Özge Ulusoy, düşme tehlikesi atlattı. Defilenin ardından, yan çadırda after party yapıldı.
TASARIMCIMIZ DOĞUM İZNİNDE
Berinza’nın ardından podyumu Tuvana Büyükçınar Demir devraldı. Ünlü modacı, Tuvanam adlı markasının yeni koleksiyonu “Ciddiyet Parodisi”ni beğeniye sundu. İspanyol model Gloria Martinez’in baş manken olarak podyuma çıktığı defileyi izlemek için Odakule’ye gelenler arasında Naz Elmas, Ebru Akel, Yağmur-Sabri Sarıoğlu, Deniz Berdan ve Bilge Öztürk gibi ünlü simalar da vardı. Tuvana Büyükçınar Demir, kısa süre önce doğum yaptığı için defileye katılamadı, ancak ekibi üzerinde “Tasarımcımız doğum izninde” yazan tişörtler giydi.
PODYUMDA İKİ STAR
Yeni koleksiyonunu İstanbul Fashion Week’in ilk gününde tanıtan modacılardan biri de Atıl Kutoğlu’ydu. Kutoğlu’nun ilk kez hazırladığı erkek koleksiyonunu da beğeniye sunduğu defilede Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine Jackson ve Mick Jagger’ın kızı Elizabeth Jagger podyuma çıktı. Ancak Jagger’ın gecikmesi nedeniyle defile yaklaşık 45 dakika rötarlı başladı. Jagger, göğüslerinin açılmasıyla da geceye damgasını vurdu. Defilenin after party’si, Swissotel’de düzenlendi. Geceye Jermaine Jackson ve Elizabeth Jagger da katıldı.
Jagger’ın kızı geldi
İstanbul Fashion Week’in ilk gününde defile düzenlenleyen tasarımcılardan biri de dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’ydu. Defilede Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine Jackson ile Mick Jagger’ın kızı Elizabeth Jagger da podyuma çıktı. Ancak Jagger’ın gecikmesi nedeniyle defile 45 dakika rötarlı başladı.
Moda sever futbolcu
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur da, İFW’nin ilk gününde düzenlenen defileleri kaçırmadı.
Cesur Merve
Özge Ulusoy’un açılışını yaptığı Berinza defilesinin yıldızlarından biri de Merve Büyüksaraç’tı... Başarılı model, derin göğüs dekolteli deri tulumla podyumda yürürken nefesleri kesti.
Çılgın ressam
Ressam Haluk Akakçe, İstanbul Moda Haftası’nın en sıra dışı ve renkli ismi oldu. Akakçe, leopar desenli bornozu, eldiveni, taytı ve kemik detaylı spor ayakkabılarıyla defile çadırındakileri şaşkınlığa uğrattı.
İlk günün kapanışını Zeynep Erdoğan-Günseli Türkay yaptı. İkili, 2013 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını W Lounge’da düzenlenen özel bir geceyle tanıttı. Türkay “Mukarnas” ismini verdiği koleksiyonunu ‘visual art show’ eşliğinde sunarken, Erdoğan da “Racoon” isimli kreasyonunu moda severlerle buluşturdu.
2013’ün modası
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) önderliğinde, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Fashion Week’e katılan marka ve tasarımcılar, 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sunuyor.
Aman dikkat
Tuvanam defilesinde podyuma çıkan manken Persilla, dantel elbisesinin kuyruğuna takılınca düşme tehlikesi atlattı.
Cemiyet oradaydı
Türk moda endüstrisinin dünyaya açılan penceresi İstanbul Fashion Week, cemiyet hayatının da yakın takibindeydi. İlk günkü defileleri Ahu Aysal, Aslı Şen, Rita Fink, Selim Demir, Eda Kosif, Fatoş Sarıgül ve Didem Antebi de izledi.
Aşk haberlerine yanıt vermiyorum
Fatih Terim’in kızı Buse Terim de etkinliğin konukları arasındaydı. Moda blog’uyla adından söz ettiren Terim, “Hadise’nin blog’u için gardırobunun kapılarını açmadığı” haberleriyle ilgili şunları söyledi: “Bana önce ‘evet’ dendi, sonra vazgeçildi. Ben de takipçilerime duyuru yaptığım için özür dilemek zorunda kaldım. Hadise hakkında yazılanlar benim değil, takipçilerimin görüşleri. Ben kendisiyle hiç tanışmadım, sadece ablasıyla görüştüm.” Terim, Fenerbahçeli Emre’nin yeğeni Volkan Bahçekapılı ile aşk yaşadığı iddiasına ise yanıt vermedi: “Aşk haberlerine cevap vermiyorum!”
Burak’ı konuşmam
10 yıldır evli olduğu Burak Hakkı’ya ihanet gerekçesiyle boşanma davası açan Sema Şimşek, Berinza defilesinde podyuma çıktı. Defile sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şimşek, Hakkı’yla ilgili soruları “Bu sorulara cevap vermemi beklemiyorsunuz değil mi? Hiç konuşmayacağım” diyerek yanıtsız bıraktı.
Berdan takipte
İlk gün düzenlenen tüm defileleri izleyen Deniz Berdan, yorumlarını Twitter’dan paylaştı. Berdan, etkinliği All dergisi için takip ettiğini açıkladı.
Mahsun kaç yıllık arkadaşım
Tuvana Büyükçınar Demir’in defilesini izlemeye gelen Naz Elmas, yakında “Ustura Kemal” adlı dizi için kamera karşısına geçeceğini söyledi. Elmas, geçtiğimiz günlerde bir mekanda Mahsun Kırmızıgul ile eğlendiği haberlerine de yanıt verdi: “İki ünlü aynı mekanda eğlenmişiz. Ne var bunda? Ne kadar ayıp haberler çıkıyor. Mahsun benim kaç yıllık arkadaşım.”
Sürpriz isim
“Muhteşem Yüzyıl”dan “Bir Çocuk Sevdim” dizisine transfer olan Müjde Uzman da Tuvana Büyükçınar Demir’in defilesinde podyumdaydı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atiyor, bir, daha, flaş, istanbul’da, kalbi, kez, modanin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Pek çok sahnesi istanbul’da çekilen hollywood yapimi “köstebek” ... PauL Haber Arşivi 0 09 Şubat 2012 10:10
Flaş!.. Victoria’s secret’s’in brezilyali meleği ana beatriz barros istanbul’a geliyo PauL Haber Arşivi 0 02 Şubat 2012 10:22
Kadınların Kalbi Daha Yorgun System Kadın Sağlığı 0 14 Eylül 2011 11:40
Ve KaLbi Daha FazLa Dayanamadi... Angel Haber Arşivi 0 03 Aralık 2008 15:40