IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Suriye'deki şiddetin görüntüleri (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/452857-suriyedeki-siddetin-goruntuleri.html)

PassioN 14 Şubat 2012 19:56

Suriye'deki şiddetin görüntüleri
 
İç karışıklığın yaşandığı Suriye'de devam eden çatışmalar, cep telefonları ile görüntülendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İç karışıklığın yaşandığı Suriye'de devam eden çatışmalar, cep telefonları ile görüntülenip şoförler aracılığı ile yurt dışına gönderiliyor. Şanlıurfalı bir kamyon şoförü de Suriye'nin Hama şehrinde muhalifler tarafından çekilen görüntüleri gazetecilere dağıttı. Cep telefonu ile çekilen görüntülerde; silah seslerinin susmadığı sokaklarda ölen insanlar ile muhaliflerin safına geçen askerlerin makineli tüfeklerle ateş ettiği görülüyor.

GÖRÜNTÜLER KAMYON ŞOFÖRLERİ İLE DIŞARI GÖNDERİLİYOR

Suriye'nin Hama şehrinde yaşanan şiddet, cep telefonları ile kaydediliyor. Yakın tarihte çekildiği ifade edilen bir görüntüde, taranan bir otomobilde yaşamını yitiren 3 kişi ile dışarıda elindeki tüfeği ile ölen bir muhalifin cesetleri görülüyor. Askeri üniforma giymiş bazı kişiler ise makineli tüfekleri ile rastgele ateş ediyor. Bir başka görüntüde ise bir tankın önünde vücutlarının bazı bölümleri yanmış cesetler görülüyor. Üniformalı kişilerin ateş ettiği ve yerde yüzlerce mermi kovanının bulunduğu bölgedeki cesetlerin üzerine çarşaf örtülüyor. Şiddetin her geçen gün tırmandığı Suriye'de kaydedilen görüntüler, bu ülkedeki muhalifler tarafından şoförler aracılığıyla yurt dışına çıkarılarak dünyaya ulaştırılıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net