IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2012, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Genç Öğrenciden Gürsel Tekin’e Ağır Eleştiri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Genç Bakış programında, Amasya Üniversitesi öğrencileri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i bir araya geldi. Bir öğrenci Gürsel Tekin’e ağır eleştirilerde bulundu.
Kanal D’de Abbas Güçlü’nün sunumu ile ekrana gelen Genç Bakış, Amasya Üniversitesi öğrencileri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i bir araya getirdi.

MİT soruşturmasından üniversite harçlarına, terörden Ermeni soykırım iddialarına, şike soruşturmasından CHP’deki iç savaşa varana kadar bir çok konunun konuşulduğu programa üniversiteli CHP’li bir gencin Gürsel Tekin ve CHP’nin politikalarına olan tepkisi damga vurdu. CHP’li öğrencinin kendisine ve partinin politikalarına yönelik sert eleştirileri Gürsel Tekin’e zor anlar yaşatırken, CHP’li genç sitemkar sözleriyle Gürsel Tekin’i yerle bir etti.

‘AK PARTİ SİZİ SANDIĞA GÖMDÜ’

Siz muhalefet yapamıyorsunuz. AK Parti 3 seçimdir sizi sandığa gömdü. Siz iyi muhalefet yapabilseydiniz, AK PArti misal P çalışıyorsa, iktidar olabilmek için p çalışacaktı. Bu ne demek ülkeyi güçlendirmek demek. Siz muhalefet yapabilseydiniz o soysuzlar Ermeni soykırımı tasarısını yapamayacaklardı. Doğudaki hamile annemizin karnını deşip, süngüyle yarıp kız mı erkek mi diye iddiaya giren o Ermenilerdi. Ama şimdi soykırım vardı diye onlar yapıyor. Neden çünkü siz muhalefet olmuyorsunuz ve bu ülke güçlenmiyor.

’3-5 ECNEBİ BİZİ YÖNETMESİN’

Metroda her türlü ahlaksızlık yapılıyor, siz hala başörtüsü diyorsunuz. Bu boş iş kardeşim. Oraya çıkmışsınız başörtüsü diyorsunuz. Verdiğimiz vergilerle cebinizi doldurdunuz yeteri kadar. Bırakında yapabilecek biri varsa o çıksın. Artık yeter çektiğimiz. Bıktık. Öyle boş işlerle boş insanlar ilgilenir. Siz önce kendinizi değiştirin. Bir muhalefet olsun ki bu ülke güçlensin. Artık 3-5 ecnebinin bizi yönetmesinden bıktık artık.

Kaynak : Vatan

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
genc, tekin’e, Öğrenciden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gürsel Tekin'den adaylık açıklaması N999 Haber Arşivi 0 01 Şubat 2012 04:40