IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PassioN

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2012, 18:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yasin Hayal cezaevinden konuştu




Dink cinayetinden ömür boyu hapse mahkum olan Yasin Hayal, Ali Öz'ü suçladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan yasin hayal kaldığı Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde Taraf gazetesine açıklamalar yaptı.
ALİ ÖZ'ÜN ODASINA SIK SIK GİRİP ÇIKIYOR

Aynı davada beraat eden Erhan Tuncel'e suçlamalar yönelten Hayal, Dink cinayetinin hazırlık safhasıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi. McDonald's'ın bombalanması eyleminden Dink cinayetine kadar geçen zaman içinde Erhan Tuncel'in faaliyetleri ve Trabzon Emniyeti ile jandarmasının kendisiyle kurduğu ilişkileri bütün ayrıntılarıyla anlatan Hayal, Trabzon Jandarma Komutanlığı'nın askeri araçlarıyla sık sık karakola götürüldüğünü Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Öz'ün odasına sık sık girip çıktığını söyledi. Yasin Hayal, Türkiye'yi sarsan Dink cinayetine giden yolda yaşadıklarını şöyle anlattı:
ALİ ÖZ BENİ ÇOK SICAK KARŞILIYORDU

Bu hadiselerden önce uzman çavuşlar sık sık askerî arabayla beni alıp Trabzon Jandarma Komutanlığı'na götürürdü. Seyyar satıcılık yaptığım için yerim belliydi. Simit, poğaça türü şeyler satıyordum. Sürekli gelip beni alıyorlardı. İl Jandarma Komutanı çağırınca "gelmiyorum" deme lüksünüz yok. Dönemin Jandarma Komutanı Nazım Başçavuş, Karakol Komutanı Mehmet Üsteğmen, Alay Komutanı Ali Öz... Bunların odasına birçok kez girip çıktım. Ama niye gittiğimi ben de bilmiyorum. Gittiğimde çok sıcak karşılanırdım, çayım önüme gelirdi. Bana övgü dolu sözler söylerlerdi. "Vatana millete hayırlı bir genç" diyorlardı. Bizim gibi gençlerin bu vatana lazım olduğunu söylüyorlardı. Benden bir talepte bulunmadılar. Ama herhalde Erhan Tuncel aracılığıyla isteklerini yaptırdılar. Erhan'ın muhbir olduğunu bilmiyordum. BBP Gençlik Kolları Başkanı olduğu için, kendisine sadakatimiz vardı. Üniversite öğrencisi, tahsilli diye onu kendimizden üstün görüyorduk. Bütün mahalle gençliğini etkiliyordu. Bazen Alperen Ocakları binasında, bazen de evinde bizi toplayıp bize Irak ve Çeçenistan'la ilgili CD'ler izletiyordu, seminerler veriyordu. "Gençliği aydınlatmalıyız" gibi konuşmalar yapıyordu. Sadece ben Ogün Samast değil, bütün Pelitli Beldesi gençleri onu tanırdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

SİLAHI ORTAKLAŞA ALDIK

Ama Hrant Dink konusunu bir tek Ogün ve benimle konuştu. Silah ve mermilerin parası ile Ogün'ün yol masraflarını Erhan'la ikimiz yarı yarıya karşıladık. Silahı mahalleden arkadaşım olan Ömer Polatoğlu isimli bir kişiden aldım." (Taraf)

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezaevinden, hayal, konuştu, yasin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yasin Hayal adliye çıkışında konuştu PassioN Haber Arşivi 0 17 Ocak 2012 20:57