IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 00:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan: Halktan En Güzel Cevabı Aldılar




Başbakan Recep [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan gelişinde Esenboğa Havalimanı'nda kendisini karşılayan ve doğum gününü kutlayanlara, "Daha nice yıllara sizlerle el ele, birlikte yürümek üzere. Ne mutlu bize ki sizler gibi inançlı, kararlı bir kadromuz, kardeşlerim var" diye seslendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya gelişinde, Esenboğa Havalimanı'nın Büyük Şeref Kapısı önünde, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyükşehir Belediye Başkanı Melih [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından 59. doğum günü dolayısıylahazırlanankırmızı, beyaz güllerle süslenmiş pastayı kesti ve kendisini karşılayanlara hitap etti.

Gösterilen hassasiyete teşekkür ederek sözlerine başlayan Erdoğan, kırmızı-beyaz güllerle donatılmış, Türk bayrağının rengini taşıyan pastanın anlam yüklü olduğunu belirtti. Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu pastada bir anlam yüklü. Bu anlam da, Rabbimizin bizlere verdiği ömrü bu güne kadar nasıl geçirdik, bundan sonra nasıl geçirmemiz gerekiyor, işte bunun hesabı içerisinde olmaktır. Şüphesiz ki bu hesap, biliyorsunuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan yola çıktığımızda 'her şey [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için, her şey insanımız için' demiştik. Bugüne kadar böyle geldik, bundan sonra da böyle gideceğiz.

Devleti önce çıkaran anlayışları bir kenara atarak, insanı öne çıkaran bir anlayışla 9 yılı doldurduk ve şimdi 2023'e yürüyoruz. Hedefimiz insan öncelikli bir yönetim anlayışı. Bunu başardık. Bunu demokrasiyi güçlendirerek, ileri demokrasi anlayışla güçlendirerek devam ettireceğiz. Kimileri lafını yapar, biz lafını yapmadık, uygulamasını yaptık. Bu uygulamayı yaparken önümüze bariyerler oluşturdular. İşte Anayasa'nın 26 maddelik paketininhazırlanmasında önümüze engel çıkaranlar, halka gittiğimizde yüzde 58 ile halktan en güzel cevabı aldılar. Bundan sonra da halkımızdan almaya devam edecekler."

"Yapacağımız çok şeyler var" diye konuşan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın sözleri sık sık "Kıskananlar çatlasın", "Dik dur eğilme, dindar gençlik seninle" sloganlarıyla kesildi.

"Pastayı keselim mi-" diye kalabalığa soran [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "Evet" yanıtı üzerine, "Ya Allah bismillah" diyerek, üzerinde "Rabbimiz sizi başımızdan eksik etmesin" yazılı pastayı kesti. Erdoğan, "Daha nice yıllara sizlerle el ele, birlikte yürümek üzere. Ne mutlu bize ki sizler gibi inançlı, kararlı bir kadromuz, kardeşlerim var" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve eşi Emine Erdoğan birbirlerine ikram ettikleri pastayı yediler. Kendisini karşılamaya gelenler arasında bulunan küçük bir kız çocuğuna da pastadan yediren Erdoğan, yanlarına giderek vatandaşları selamladı. Vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Erdoğan, kırmızı-beyaz güllerle süslenen pastadan kendi elleriyle basın mensuplarına ve vatandaşlara da ikram etti.

Havalimanın çıkışında konvoy oluşturan taksi, dolmuş ve özel belediye otobüsleri de kornalarıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ı selamladılar. Davul-zurna eşliğinde sevgi gösterisinde bulunan gruptakiler,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın doğum gününü kutlayan pankart açtılar.

Bu arada, kutlamada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birliği Bakanı ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve İçişleri Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de hazır bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İl Gençlik Kolları tarafından, Büyük Şeref Salonu'nun önünde, "Rahmetle anıyoruz seni / Tenzile Anne / Emanetin merak etme emin ellerde / doğum günün kutlu olsun Büyük Usta" yazılı pankart açıldı. AK Partili gençlerden bazıları da "Büyük Usta doğum günün kutlu olsun" diyerek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın posterini açtı

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldılar, cevabı, en, erdoğan, güzel, halktan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'dan "Recep Bey" cevabı Lady Haber Arşivi 0 26 Mayıs 2010 09:30
Erdoğan'dan Aşk-ı Memnu cevabı Lucifer Haber Arşivi 0 02 Şubat 2010 15:57