IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sağlık Bakanlığı'ndan nakil hamlesi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/457406-saglik-bakanligindan-nakil-hamlesi.html)

PassioN 28 Şubat 2012 20:12

Sağlık Bakanlığı'ndan nakil hamlesi
 
Sağlık Bakanlığı Nakil Bilim Komisyonu yarın toplanacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nakil Bilim Komisyonu yarın toplanacak. Ankara ve Antalya'da gerçekleştirilen nakil operasyonlarının süreci inceleme altına alınacak.
Sağlık Bakanlığı, Akdeniz Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen nakilleri, Bilim Komisyonu'nda masaya yatıracak.
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 29 Mart 2011 tarihli Kompozit Doku Nakli Yönergesine göre sağlık bakanlığı tarafından oluşturulan Kompozit Doku Nakli Bilim Komisyonu'nun yılda en az iki kez toplanarak, yapılan bütün işlemleri değerlendirmesinin kararlaştırıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Söz konusu komisyon, 2012 yılının ilk toplantısını bu kapsamda, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü gerçekleştirecektir. Toplantıda, Antalya Akdeniz Üniversitesi ve Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde yapılan kompozit doku nakilleri ile ilgili süreç değerlendirilecektir. Kompozit Doku Nakli Bilim Komisyonunun değerlendirme sonucu kamuoyumuzla paylaşılacaktır" denildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net