IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Flaş!.. Dün akşam ünlü radyocu bay-j’nin konuğu olan dünyaca ünlü yildiz pamela ander (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/458117-flas-dun-aksam-unlu-radyocu-bay-j-nin-konugu-olan-dunyaca-unlu-yildiz-pamela-ander.html)

PauL 02 Mart 2012 09:52

Flaş!.. Dün akşam ünlü radyocu bay-j’nin konuğu olan dünyaca ünlü yildiz pamela ander
 
FLAŞ!.. DÜN AKŞAM ÜNLÜ RADYOCU BAY-J’NİN KONUĞU OLAN DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ PAMELA ANDERSON, “TÜRK ERKEKLERİ ÇOK YAKIŞIKLI” DİYE KONUŞTU!..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] P { margin: 0px; } Bir cips markasının reklam yüzü olarak Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü seksi oyuncu Pamela Anderson, dün Radio Virgin’de Bay J’nin programına konuk oldu.

Anderson, yaklaşık yarım saat süren canlı programda Bodrum’da daha önce tatil yaptığını belirtti ve “İstanbul’a ilk kez geliyorum. Daha önce Ahmet Ertegün ile Bodrum’u gezmiştim. Yazlığında kalmıştım. Kimse bizi fark etmez demişti ama paparazziler tüm teknenin etrafını çevirince şaşırmıştım” dedi. Gazetecilerin “Tarkan’ı tanıyor musunuz?” sorusuna Anederson, “Evet, Türkiye’de Tarkan ile tanışıp fotoğraf çektirdim” yanıtını verdi.

9 Mart’ta “Yalan Dünya”da
Türk erkekleri hakkındaki görüşlerini de açıklayan seksi yıldız “Onlar çok yakışıklılar ama çok fazla kişiyle karşılaşamadım, daha bu gün ilk günüm” dedi. Dünyada 150 ülkeyi gezdiğini ve vejeteryan olmasına rağmen güzel yemekler bulabildiğini anlatan ünlü yıldız, programın başında, Bay J ’ye Türkçe olarak “Seni seviyorum, çok tatlısın” diyerek iltifat etmeyi de ihmal etmedi.

Anderson “Yalan Dünya” dizisinin setine de konuk oldu. Dizide seksi yıldızın canlandırdığı oyuncunun yer aldığı bölümün 9 Mart’ta ekranlara geleceği açıklandı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net