IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kol naklinden iyi haber! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/460283-kol-naklinden-iyi-haber.html)

Cemalizim 08 Mart 2012 12:33

Kol naklinden iyi haber!
 
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Türkiye'nin ikinci çift kol nakli ameliyatını olan Atilla Kavdır'ın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Güncelleme:08 Mart 2012 11:14 Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır için normal sürecin işlediğini bildirdi. Atilla Kavdır'ın ameliyat sonrası 48'inci gününde olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Ömer Özkan, Kavdır'ın tüm sistem bulgularının normal olduğunu belirterek, "Fizik tedavi sürüyor. Atilla Kavdır'ı ek bir sorun yaşanmazsa 2 hafta sonra taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde tedavisi süren Türkiye'nin ikinci çift kol nakli hastası Atilla Kavdır ise, kendini iyi hissettiğini dile getirdi. Kavdır duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Beni daha iyi günler bekliyor. Başta Prof. Dr. Ömer Özkan olmak üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum. Organ bağışlayan aileye ve bu süreçte bana kan bağışında bulunanlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Taburcu olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum."


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net