IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2012, 16:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Transseksüel vekil adayı eşinden boşanıyor




Çocukluk aşkıyla evlenen Öykü Özen'e, 5 yıllık hayat arkadaşı boşanma davası açtı..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Annesi ve kayınvalidesinin bankadan çektiği krediyle cinsiyet değiştirip, çocukluk aşkıyla evlenen Öykü Özen'e, 5 yıllık hayat arkadaşı M.Ö., boşanma davası açtı. CHP'den bağımsız milletvekili aday adayı olan Öykü Özen ise, fuhuş çetesi kurduğu iddiasıyla birlikte yargılanıp 35'er yıl hapis cezası aldığı kocası M.Ö.'den boşanmayacağını söyledi.
50'şer bin TL'lik tazminat davası açtı

Eşinden tazminat ve nafaka talep eden Özen, birçok kadının cesaret edemediği bir şeyi daha yaptı. Ve kendisini aldatan eşi ile evli olduğunu bile bile ilişkiye giren özel güvenlikçi A.Y. ve travesti A.N.K. hakkında da 50'şer bin liralık manevi tazminat davası açarak bir ilke daha imza attı.
17 yıldır tanığı ve 10 yıldır birlikte yaşadığı eşinin mazide kalmış fotoğraflarını ateşe veren Özen, her şeyin bir bedeli olduğunu ve hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi. Eşiyle ilişkiye girdiğini ileri sürdüğü bir kadın ve bir travesti ile çekilmiş samimi fotoğraflarını dosyada delil olarak gösterdiğini belirten Özen, "Yaptığım araştırmada kocam benimle birlikte yaşarken bir başka kadınla da birlikte olmak için kendi adına bir kira kontratı düzenlemiş. Yine bu kadınla yaptığı sosyal paylaşım siteleri üzerindeki yazışmaları, bir ilişkinin varlığını ispatlıyor. Hepsini dosyada sundum" dedi.
'Cinsiyet değiştirme operasyonum için kayınvalidem kredi çekti'

Eşinin, 'O transseksüel, aile ve arkadaşlarım arasında bu kimliği sebebiyle rencide oluyorum. Hiçbir zaman çocuk sahibi olamamamız da cabası' şeklindeki dilekçesindeki gerekçelerin, gerçeği yansıtmadığını ifade eden Özen, "Bunlara gülüyorum. Çünkü kaybedenler düşünsün. Öncelikli olarak ben, gerçekten severek, sevdiğim adamla, hayallerimin aşkıyla, çocukluk aşkımla evlendim. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi biz onunla beraber büyüdük. Ben üniversite okuyordum, 16 yıllık beraberliğimiz var. 10 yıldır da beraber yaşıyoruz. Aynı evi paylaşıyoruz, cinsiyet değişikliği operasyonum da, annem ve kayınvalidemin çektiği krediyle Ege Üniversitesi'nde gerçekleşti. Eşim boşanma dilekçesinde tamamen gerçek olmayan şeyleri yazmış. O ve ailesi, benim kimliğimi biliyordu. Düğünde tüm arkadaşlarıyla birlikte eğlendik. Çocuk sahibi olmak ise evlat edinerek de yapılabilirdi. Kısır kadınlar da var. Eşleri onlar kısır diye boşamak zorunda mı? Ama keşke böyle değil de anlaşarak boşansaydık. İnsanların birbirini yıpratması hoş değil. Hele hele şiddet uygulaması hiç hoş değil" diye konuştu.
'Türkiye'de kadın olmak çok zor, hele transseksüel bir kadın...'

Türkiye'de aldatılan kadınların, susup bunu sineye çekmek zorunda kaldığı, böyle bir tazminat istemeye cesaret edemediklerini ifade eden Özen, "Bence kadının da erkeğin de namusu çok önemlidir. Taraflar evlendiğinde her şeyi bitirmeli. Eğer birlikteliklerde sevgi ve ilişki bittiyse evlilik de sonlandırılmalıdır. Sonuçta çok zor günler yaşadım. Şiddet gördüm eşimden, baskılarına boyun eğdim. Bundan iş hayatım da etkilendi. Sıkıntılarım halen sürüyor. Bu yüzden işimi bırakmak zorunda kalabilirim. Çünkü bu olaylar her şeyime yansıdı. Bunlar kolay şeyler değil. Türkiye'de kadın olmak çok zor. Hele hele transseksüel bir kadın olmak daha da zor. Bizimkisi birçok travestinin, eşcinselin hayaliydi. Örnek bir evlilik, örnek bir hayattı. Ama hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor. İçi seni dışı beni yakar demişler aynen öyle" şeklinde konuştu.
'Kimse benim başımı öne eğemez'

Onca fedakarlığa rağmen eşi için hala üzüldüğünü anlatan Özen sözlerini şöyle sürdürdü.
"Bence o, hayatının hatasını yaptı. Çünkü insan hayatında bir kere onu seven, ona gerçekten değer veren, sayan, sahip çıkan biriyle karşılaşır. En azından ben öyle düşünüyorum. O benim annem, babam, eşim, dostum, arkadaşım ve her zaman da kocamdı. Beni aldattığını gözümle gördüğüm için her şey benim kafamda bitti. Gelip önümde diz çöküp yalvarsa artık onu affetmem. Evliliğim boyunca hiç hak etmediğim şeyler yaşadım. Allah herkesin gönlüne göre versen. Allah benim kalbimi de onun kalbini de biliyor. Kimse benim başımı öne eğemez. Bana annem babam böyle bir şey yapmadı ki eşim yapsın. Buna izin vermem, vermiyorum da".
'Tazminatımı, nafakamı alırsam boşanırım'

Eşiyle boşanmayacağını çünkü dilekçesinde yazdığı gerekçelerin gerçeği yansıtmadığını ileri süren Özen, "Onunla, gerçek olmayan şeylerle karşıma çıktığı için boşanmayacağım. Halbuki böyle şeyler yazmak yerine gerçekleri yazsa onunla boşanırdım. Zaten ilk boşanma davasını ben açtım. Fakat beni tehdit ettiği ve duruşmalara gidemediğim için davamız düştü. Kaldı ki o zaman buna karşı çıkmasa şu an boşanmış olacaktık. Her şeyin bir bedeli vardır. Tazminatımı alırsam, nafakamı alırsam niye boşanmayayım. Elbette ki boşanırım. Ama ben bu hayat için çok bedel ödedim. Kulağımı kaybettim, kafamın arkası yarıklarla dolu. Vücudumun tamamı yara bere içinde. Yaşadıklarımdan ötürü psikolojim bozuldu. Tıp Fakültesi ve AMATEM'de tedavi görüyorum. Kendi özel psikoloğumdan da destek alıyorum. Ben bu adam için intihara kalkışmıştım. Düşünün o beni canıma kıyacak hale getirmişti. Bunlar kolay şeyler mi? Bunu hangi kadın kaldırabilir? Sonuçta bir yuvayı kurmak ne kadar zorsa bence yıkmakta o kadar zor almalı" şeklinde konuştu.
'Türkiye'nin Öykü gibi insanlara ihtiyacı var'

Çok çalıştığını ve bunun karşılığı olarak iyi yerlere geleceğini ifade eden Özen, "Amacım CHP'den milletvekili olmak ve olacağım. Kendime en geç 8 yıl zaman biçiyorum. Ben başarılı bir kadınım. Doğru hareket ediyorum. Türkiye'nin Öykü gibi insanlara ihtiyacı var. Cinsel kimliğim önemli değil. Benim yatak odasında yaşadığım hayat kimseyi ilgilendirmez. Benim kişiliğim ve başarılarım önemli olmalı. Milletvekili olanların cinsel hayatı çok mu normal? Bunu da düşünmek lazım. Onlarınki kimseyi ilgilendirmediği gibi benim cinsel hayatım da kimseyi ilgilendirmemeli" dedi.
'Hayatımın erkeğini izdivaç programında bulacağım'

Ayrıca bir kadın olarak eşine karşı yemekten temizliğe kadar tüm vazifesini büyük bir titizlikle yaptığını ifade eden Özen, "Yemekteyiz programına katılmayı çok istiyorum. Girsem mutlaka birinci olurdum. Boşandıktan sonra da izdivaç programına katılıp, hayatımın erkeğini bulacağıma inanıyorum" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adayı, boşanıyor, eşinden, transseksüel, vekil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yiğit Bulut eşinden boşanıyor PassioN Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 20:39
Şehit oğlu için eşinden boşanıyor PassioN Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 21:14
Ayşecik '35 yıllık' eşinden boşanıyor Lucifer Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2010 17:16