IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 10:38   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleceğin Yöneticileri Maçka'da Buluşuyor




Yönetim Bilimleri Kongresi bu yıl; akademik dünyadan, iş dünyasından ve basından saygın davetlilerin katılımıyla 13 Mart Çarşamba akşamı sürpriz bir Açılış Gecesi ile başlıyor. Cemal Reşit Rey'de gerçekleşecek olan açılış gecesinde, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, İTÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öner Günçavdı, İTÜ İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lerzan Özkale'nin açılış konuşmalarının ardından, Açılış Gecesi Birsen Tezer Konseri ile devam ediyor.

YBK'da geçtiğimiz yıl; panel ve seminerlerde kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Ali Taran reklamcılık panelinde yer alırken, AKUT Kurucu Üyesi ve Başkanı Nasuh Mahruki ise 'Kendi Everestinize Tırmanın' adlı seminerinde katılımcılarla buluşmuş olduğunu görüyoruz. Kısaca katılım ve kalite olarak baktığımızda Yönetim Bilimleri Kongresi, Türkiye'de gerçekleşen en büyük öğrenci organizasyonlarından biri olma özelliğini taşıyor.

YBK da bu yıl ise; "'Lovemarks' Olma Stratejisi ve Müşteri Bağlılığı Artırımı" adlı panel ile Saatchi & Saatchi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Yiğit Şardan, "Liberalleşen Elektrik Piyasaları" panelinde Zorlu Enerji Genel Müdürü İbrahim Sinan Ak ve sürpriz bir seminerle Prof. Dr. Stefano Elli D'anna aramızda oluyor. YBK bu yıl da kamuoyunun ve öğrencilerin ilgisini çekecek konular ve alanında uzman, saygıdeğer konukları ile sizleri bekliyor. Ayrıca; kongre alanında yer alan kariyer fuarı ile firmalara, 3 gün boyunca farklı üniversitelerde okuyan yaklaşık 1000 kişiye ulaşma imkânı sunularak, öğrencilerin firmaları daha yakından tanımasına olanak sağlanıyor. Saygınlığı geniş iş çevrelerince kabul gören Yönetim Bilimleri Kongresi Sertifikası 17 Mart akşamı katılımcıları bekliyor. Biletlerinizi ilerleyen günlerde Maçka'daki kulüp odamızdan, okullarda açılacak olan stantlarımızdan temin edebilir,.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akademik, bilimleri, buluşuyoryönetim, kongresi, mackada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trabzon - Macka Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 21 Ekim 2011 12:14