IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2012, 10:48   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lara Sürol'un Hayali Sara Blakely Gibi Olmak




Mankenliği bırakıp iş dünyasına atılmayı planlayan Lara Sürol, kendi tasarımlarından marka yaratıp tekstil dünyasına girmeyi hedefliyor.
Mankenliği bırakıp iş dünyasına atılmayı planlayan Lara Sürol, kendi tasarımlarından marka yaratıp tekstil dünyasına girmeyi hedefliyor.

Kız meslek lisesi hazır giyim mezunu olan Lara Sürol, kendi markasını yaratan ABD'li kadın girişimci Sara Blakely'yi örnek aldığını söylüyor.

Sara Blakely'nin hayat hikayesini çok yakından bildiğini, onunla ilgili tüm haberleri internet üzerinden takip ettiğini söyleyen Sürol, ruh halini ve mantığını Blakely'e benzetiyor. Blakely'nin kendi zevki ve ihtiyacını düşünerek tasarladığı korseyi dünyaca ünlü bir marka haline getirdiğini belirten Sürol, "Blakely ofis çalışanıyken bacağını nemlendirmeyen çorap giymek istemiş. Fakat böyle bir çorabın olmadığını öğrenince 'Neden ben tasarlamıyorum' diyerek yola çıkmış ve kendisi tasarlamış. Adına da 'Spanx' koymuş. Çok kısa sürede Spanx tüm dünyaya yayıldı. Blakely, tek başına sıfırdan milyarder olan ve dünya gündemine oturan bir kadın girişimci" diye konuştu.

Sürol, tasarımda önemli olanın benzeri olmayan ve farklılığı yakalayan ürünler olduğunu vurguladı. 1 kız çocuğu annesi Lara Sürol, "Kendi markamı yaratacağım. Zorlu bir yol olduğunu biliyorum. Kolay olmayacak. Fakat insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurur ve farklı bir tasarım ile karşılarına çıkarsanız size geleceklerdir" dedi.

Lara Sürol, Sara Blakely gibi milyarder olma hayali kurmadığını dile getirdi. Sürol, "Ben bir kız çocuk annesiyim. Mankenliğin fiziki güzelliğe dayalı bir meslek olduğunu biliyorum. Benim ideallerim ve sorumluluklarım var. 8 ay gibi bir zamandır tasarım yapıyorum. Çiziyorum, dikiyorum. Bir süre daha alt yapımı kuvvetlendireceğim. Sonra bikini, elbise, ceket, bluz ve atlet gibi bir çok üründe kendi tasarımlarımla tekstil sektörüne gireceğim" diye konuştu. - Antalya

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
blakely, gibi, hayali, lara, olmak, sara, sürolun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Toprak gibi olmak KarakıZ İslamiyet 0 05 Ocak 2012 19:46
Hücreler Gibi Olmak - Erich Fromm Kalemzede Felsefe 0 25 Eylül 2011 00:54
Aynen Senin Gibi Olmak Isterim PopSy İslamiyet 0 10 Ağustos 2008 15:20