IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2012, 02:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Katillerin avukatlarını vekil yaptınız





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erdoğan 1 saatlik konuşmasında tek kelimeyle Sivas Katliamından bahsetmezken Kılıçdaroğlu AKP'ye O vekillerle çaktı..

Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Esenyurt'ta yaşanan faciayı kınayarak başladı.

Eğitim nasıl olmalıdır. 4+4+4 sisteminin sonucu ne olur diye akademisyenlerden bilgi aldık. Bütün gazetelerin genel yayın yönetmenleri aradık. Bilgi almak isteyenler gelsin diye. Gelen arkadaşlara teşekkür ederiz. Toplantıda açıklama yapan arkadaşlardan biri şöyle dedi: Burada yaptığım açıklamalardan doalyı başıma bir şey gelir mi bilmiyorum.

Bir sivil toplum örgütü bir açıklama yaptı. Erdoğan kalktı vay efendim siz bunu nasıl yaparsınız diye dünyayı ayağa kaldırdılar. Eğitim Komisyonu'nda CHP'li vekiller yumruklandılar, tekmelendiler. Milletin vekilini Meclis'te yumrukladılar. Yere düşene vurulmaz bu topraklarda. Ancak onlar bir tekeme daha attılar. Onların inançları da böyledir sanırım. Nasıl bir kadına tekme atarsınız.

Nasıl gelirseniz gelin, kimle gelirseniz gelin CHP'yi susturamazsınız. Orman kanunun geçerli olduğu bir Meclis. Orman kanunun geçerli olduğu Meclis doğru düzngün çalışabilir mi?
Herkesin özgürce konuşabileceği bir Türkiye için sonuna kadar çalışacağız. İnsanı dövmek değildir aslı olan. İnsaı dinlemektir aslı olan. Şiddet bile uygulasalar bizi enegelleyemeyecekler. Eğer demeokrasi düşmaları bu ülkede vekilleri tekmelerse, o demokrasi düşmalarına milletin ders vermesini istiyoruz.

Mileltvekili adı üstünde milletin vekili olduğu için, mileltin sesisini dile getirdiği için milletvekili oldular. Aydın geçinen bazı yurttaşlarımıza sesleniyorum. CHP muhalefet yapmayı bilmiyor diyenlere buradan diyorum. Eğer bir kez daha deseniz tekemlenen arkadaşlarımıza bakın. Tekmeleneriz, sesimiz kesilir ama kimse bizi yolumuzdan alı koyamaz.

Bu kadar önemli bir konu gece yarısı parlamentoya getirilmesini Erdoğan neden açıklamıyor. Neden Bakanlar Kurulu'nda imzaya sunmadı. Hnagi bakan o teklife imza atmayacaktı. Çık açıkla.
Ailelerde sorun yok. Sorun Recep Tayyip Erdoğan'ın kafasında.
Sayın Bülen Arınç'ın arada bir doğrları söylediğni biliyorum. Ama Arınç'a bir şeuy sormak istiyorum. AKP'li vekiller geldiler diyor. CHP'li vekilelr ayakta kaldı. CHP'li vekilller konuşma sıralarını aldılar. Keşke konuşşasalar da bir şeyler öğrenseler. Önceden hazırlanmışlar. Sayın Arınç o bilgileri kimden aldınız.
Başbakan demiş hangi dilden anlıyorsanız o dilden demiş. Başbakan sen hangi dilden anlıyorsun. Handi AKP'li vekile yumruk attık. Hangi vekile tekme attık. Ormanda mı yaşıyoruz. Ormanda mı yetiştin sen. Orman kanunu uyguluyorsunuz.O vekiller söz almak için değil. CHP'li vekilleri darp etmek için geldiler oraya.
Bir milletvekilinin komisyonda söz alıp konuşması en doğal hakkı. Sen iki dönemdir vekillik yapıyorsun. Nasıl bilmezsin bunu.
Nereden nereye geldik. Talimat veriyor pazar günü çıkacak. Demokrasilerde yargı organına taimat verilemz. Beyfendi talimat veriyor. Militanalrı geliyor. Tasarı geçiyor.
Eğer birbnirimizin dilindne anlıyorsak ülkede barış olur zaten. Dünayaya bakışımız farklı, insan haklarına bakışımız farklı. Ama sen kaba kuvveti meşru göstermye çalışıyorsun.
Bu ülkde en önemli sorun eğitim konusu zaten. Benim çocuğum senin çocuğun için değil bu herkesin çocuğu için. Gelin uzlaşalım dedik. Ama demokrasi anlayışı olmayan birisi ile nasıl uzlaşacaksınız. Ağzından devamlı kavga sözü çıkan biris ile uzlaşma münkün olur mu? Çifçisi ile kavgalı, akademisyenleri ile kavgalı böyle birisi ile uzlaşmak münkün olur mu. Biz bütün bunlara rağmen uzlaşıdan demokrasidne söz ediyoruz. O ne yaparsa yapsın biz görüşlerimizden vazgeçmeyeceğiz. Biz insanları düşünüyoruz. Onlar alkışladılar ama biz linç edilen Kaddafi'yi de düşünüyoru. Bu demokrasini gereğidir. İnsan hakalrını gereğidir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avukatlarını, katillerin, vekil, yaptınız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Katillerin ifadeleri PauL Esrarengiz Olaylar 0 01 Şubat 2012 18:05
Seri katillerin ilginç sözleri SimHa Esrarengiz Olaylar 1 25 Haziran 2011 19:01
Seri Katillerin Son Sözleri Frozen Esrarengiz Olaylar 0 21 Mart 2011 03:23
Guernica (Hayır, siz yaptınız!) Hesna IF Ekstra 0 22 Ekim 2010 22:53