IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2012, 10:18   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Işıklar Şehrinde Yeni Bir Deneyim!




Starwood Hotelleri & Resorts Worldwide, dünya çapında oteller zincirlerine sahip W Otellerinden bir yenisini, uzun zamandır beklenen W Paris-Opéra 29 Şubat 2012 tarihinde Fransa'da açıldı. Merkezi Barselona olan Meridia Capital'a ait otel; Paris'in tüm güzelliklerini bünyesinde barındıran tarihi 9. Bulvar'da, Opéra Garnier, Lafayette Galerileri ve Vendome Meydanı'nın hemen yanı başında, 1870'lerin Haussman döneminden kalma tarihi bir binanın içerisinde yer almaktadır. W Otellerinden, kökleri ilk olarak 1998 yılında New York'ta atılan bu markanın eşsiz ve kendine özgü programından ilham alınan W Paris – Opéra; şehirde hem Paris'lilere hem de ziyaretçilerine hizmet verecek olan yeni bir mekan olacaktır. W Paris – Opéra'nın açılışı, yıl sonunda Singapur, Tayland ve Çin'e girmeye hazırlanan W markasının global olarak büyümesinde önemli bir adım teşkil etmektedir.

20 suiti ve 2 Olağanüstü WOW Suiti (W' nun kral daireleri) dahil olmak üzere son derece şık dekore edilmiş toplam 91 misafir odası ile W Paris – Opéra; modern bir yaşam tarzı deneyimi sunmaktadır. Otelin tescilli restoranı olan Arola, Michelin yıldızına sahip Sergi Arola ile Fransa'da görücüye çıkmıştır. Otelin giriş katı ve barmeninin misafirlerine hazırladığı tapa'ları atıştırıp kokteyllerini yudumlayabilecekleri capcanlı bir sosyal ortamı beraberinde sunan W' nun geleneksel lobisi W Lounge'u da içerisinde barındıran asma katları, muazzam Opéra Garnier'in görkemli manzarasına bakmaktadır. W Paris – Opéra' da, şık dekorasyonlara sahip toplantı ve etkinlik alanlarının yanı sıra SWEAT® fitness merkezi de yer almaktadır. Misafirlerimiz; markanın tescilli - Whatever/Whenever® - adını taşıyan hizmet felsefesi ile Paris'teki en yeni dizaynlardan, en son modadan, müzikten, şehrin en ayrıcalıklı etkinliklerine ve gece klüplerine kadar her türlü hizmeti talep edebilmektedirler.

New York'un enerjisinden ve Paris'in sofistike görkeminden esinlenen –
"The Spark" tasarımı

W Global Brand Design ve ödüllü Rockwell Group Europe tarafından tasarlanan W Paris - Opéra binasının tarihi ön yüzü; New York'un bitmek tükenmek bilmeyen enerjisini ve "Işığın Şehri" Paris'in kendine özgü sofistike bulvarını bütünleştiren W Otelleri'nin DNA'sı birbiriyle aktif bir biçimde kavramsallaştırılmıştır. Aynı zamanda ünlü inşaat ve iç mimarlık firması olan GCA Mimarlık da bu projede Meridia Capital'e danışmanlık yapmıştır.

Arola – İspanyol Yenilikçiliğini Paris'e Taşımak

Michelin-yıldıza sahip Barselona'lı ünlü şef Sergi Arola; W Paris - Opéra'nın tescilli restoranı Arola'nın baş aşçısı olarak atanmıştır. Restoran; yaratıcı tabaklarla atıştırmalıklardan oluşan yenilikçi "Pica Pica" konseptini, mevsimlik lezzetleri ve Fransız mutfağının klasiklerini misafirlerinin beğenisine sunmaktadır. İspanyol mutfağının en yaratıcı zihinlerinden biri olarak görülen Katalan asıllı şef aynı zamanda, W Lounge ve oda yemek servisi menülerini de bizzat kendisi tasarlamıştır.

Dünya çapında W Otelleri'nin ve Le Méridien'in Global Marka Müdürü olan Eva Ziegler; "W markasını, dünyanın moda merkezi Paris'e taşımak, W'nun dünyanın en heyecan verici ve canlı şehirlerine doğru global düzeyde genişlemesinde atılmış çok önemli bir adım olma özelliğini taşıyor. W sayesinde; jet sosyetenin dünya çapında üne sahip isimleri New York, Londra ve Paris arasında mekik dokuyabilecek, en modern tasarıma sahip ortamında, kişiye özgü yaşam tarzı programları ile hem Paris'e, hem de Paris'lilere yeni ve eşsiz bir deneyim sunacak" şeklinde bildirmektedir.
Meridia Capital'ın Başkanı ve CEO'su Javier Faus yaptığı açıklamada şöyle bildirmiştir: "2008 yılında bu tarihi yapıyı tarafımıza kazandırmamızın ardından, 2010 yılında en önemli mağazalarımızdan biri olan Apple Store'u burada açtık. Dünya çapında önemli bir prestije sahip W markasını Paris'e taşıyan Starwood ile çalışmaktan ötürü son derece heyecanlıyız. Binanın yenileme ve tasarım çalışmalarına harcadığımız çabayı ve sarfettiğimiz enerjiyi göz önünde bulundurduğumuzda, W Paris - Opéra otelinin muazzam bir başarı göstereceğine hiç şüphemiz yoktur."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bir, deneyim, işıklar, yeni, Şehrinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Halat Işıklar Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 23 Ağustos 2011 14:22
Bir Başkaydı Senin Şehrinde Seni Sevmek / İsmail SARIGENE Aze Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Temmuz 2010 11:37
Işıklar Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 27 Nisan 2010 02:47
Sevda Şehrinde Bir aşk Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Ocak 2010 23:24