IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2012, 12:10   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü




Mardin Belediyesi'nin, Ambalaj Atıklarının kaynağında ayrı toplanması ve geri dönüşümü için hazırladığı projenin uygulanmasına başlandı.Proje kapsamında okul, kamu kuruluşları ve otellere Ambalaj Atıkları Geri Dönüşüm Kutuları ve Ambalaj konteynırları yerleştirildi.Konuyla ilgili öğrenci ve kamu kuruluşlarının amirleri bilgilendirildi.





Çevreye duyarlı bu tip projelerin artması gerektiğini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Çevreye duyarlı bu tür çalışmaları yakından takip ediyorum. Yakında bitecek olan Düzenli Katı Atık Depolama sahası ile Mardin halkına daha temiz ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunacağız. Bu projede emeği geçen TUKÇEV iktisadi işletmesi ve Mezopotamya Plastiğe teşekkür ediyorum. Mardin ili için yapılacak her türlü faydalı projenin sonuna kadar destekçisi olacağım."dedi.





Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na
makamında ziyaret eden Çevre Müdendisi Zuhal Öztürk, "Dünyamızın çöp yığınlarıyla kirlenmesini önlemeli, çevremizi korumalı ve geri dönüşümle kazandırmalıyız, desteklerinizi bekliyoruz."şeklinde konuştu.





Projenin startı ilk olarak Gülser Mahmut Tatlıdede İlköğretim Okulu'nda verildi. Mardin Belediyesi Çevre Mühendisi Alev Altundağ, Mezopotamya Plastiğin Danışmanlığını yapan Çevre Mühendisi Zuhal Öztürk ve ekip arkadaşları, öğrencilere Tukçev yayınları olan "Çevreci Baykuş" ve "Çevre Çocuk" dergileri dağıtarak çevre eğitimleri verdi. Gülser Mahmut Tatlı Dede İlk Öğretim Okulu Müdürü Bedo Bal, Bu tür çalışmaların Mardin ilinde de başlatılmasından duydukları memnuniyeti bildirerek bireylere erken yaşta çevre bilincinin aşılanması gerekliliğine değindi.





Mardin İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü de ziyaret eden Zuhal Öztürk, İl Müdürü Halil İbrahim Metin'e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.





Yapılan bilgilendirme çalışmalarından sonra Mardin'de ki okullara,kamu kurum ve kuruluşları ile otellere ambalaj atıklarının ayrı atılabilmesi için mavi renk Ambalaj Konteynırları ve iç mekan kutuları proje elemenları tarafından teslim edildi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ambalaj, atıklarının, dönüşümü, geri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Narsizmin Dönüşümü Üzerine Kalemzede Felsefe 0 23 Eylül 2011 01:29
C++ tür dönüşümü işleçleri teXas C ve C++ 0 18 Aralık 2010 21:34