IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2012, 21:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüz naklinin mimarları Köşk’e çıktı




Cumhurbaşkanı Gül,İsrafil Kurtcephe ile yüz nakli ameliyatı yapan doktorlar Ömer Özkan ve eşi Özlenen Özkan'ı kabul etti



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Yard. Doç. Dr. Özlenen Özkan'ı Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen kabule Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile geldi.
Rektör Kurtcephe'nin, Özkan'ın yüz nakli operasyonunu eşi Özlenen Özkan ile birlikte yaptığını belirtmesi üzerine Cumhurbaşkanı Gül, ''Televizyonlardan sizi iyice tanıdık. Basın toplantılarınızı takip ettim, haberleri okudum'' dedi.
Özkan'ı başarılı nakil operasyonu dolayısıyla kutlayan Gül, ''Sizin başarınız bizim için de büyük gurur kaynağı oldu'' diye konuştu.

Ömer Özkan, Gül'ün sorusu üzerine nakil yapılan Uğur Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
'DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ'

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtcephe, kabulün ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Gül'ün, son nakillerle Türkiye'nin imajına büyük katkıda bulunduklarını söylediğini kaydetti.
Kurtcephe, Gül'ün, ''Dünyada Türk halkına yönelik algıya önemli katkı yaptınız. Sağlık alanında Türkiye'yi dünyaya duyurdunuz. Bundan sonra daha başarılı işler yapacaksınız. Sizden daha büyük başarılar bekliyoruz'' dediğini aktardı.
Yüz nakli gerçekleştirilen Uğur Acar, çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır ve kadavradan alınan rahmin nakledildiği Derya Sert'i Cumhurbaşkanı Gül ile buluşturma projelerini paylaştıklarını dile getiren Kurtcephe, Cumhurbaşkanı Gül'ün öneriyi memnuniyetle karşıladığını vurguladı.
ANTALYA'YA GİDECEK

Kurtcephe, hem Türkiye'nin sağlıktaki başarısının dünya gündemine taşınması hem de Türkiye'de organ ve uzuv naklinin teşviki bakımından önem taşıyan proje için Gül'ün Antalya'ya gitmeyi planladığını söyledi.
ÖZKAN: BİZİ MUTLU ETTİ

Prof. Dr. Özkan da, Gül'ün kendilerini 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ağırladığını ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Gül'ün, yüz nakli haberini aldığında duyduğu mutluluğu kendileriyle paylaştığını aktaran Özkan, bundan sonraki çalışmaları konusunda da Gül'ün her türlü desteği vereceğini, kendisine düşen ne görev varsa yapacağını belirttiğini dile getirdi.
Özkan, ''Cumhurbaşkanı Gül'ün sıcak tavırları bizi mutlu etti. Yaklaşımı geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Bizi motive ediyor ve daha iyi şeyler yapmamız gerektiğini düşündürüyor. Ülkemiz için daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, köşk’e, mimarları, naklinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uğur Acar'a yapılan yüz naklinin bedeli PassioN Haber Arşivi 0 25 Şubat 2012 18:27
Osmanlı'da Batılılaşma Mimarları efLatun Tarih 0 18 Aralık 2011 23:20
Yüz Naklinin Önü Açılıyor. System Sağlık Köşesi 0 18 Eylül 2011 18:11
Başbakan Erdoğan Köşk'e çıktı Lucifer Haber Arşivi 0 21 Ocak 2010 22:24