IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sıcaklık düşüyor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/463454-sicaklik-dusuyor.html)

PassioN 16 Mart 2012 21:04

Sıcaklık düşüyor
 
Hava sıcaklığının ülke genelinde 3-5 derece düşmesi bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğusunda görülecek olan yağışların; Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda (Hakkari, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Ağrı) kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlar, genellikle karla karışık yağmur ve kar, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yağmur şeklinde olacak.Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.


UYARILAR

KUVVETLİ kar YAĞIŞI UYARISI: Yağışların; Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda (Hakkari, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Ağrı) yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
ÇIĞ UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net