IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2012, 21:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mehmet Ali Şahin asansörde mahsur kaldı




Mehmet Ali Şahin, POMEM binasında incelemelerde bulunurken bina asansöründe mahsur kaldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yapımı tamamlanan ve bu yıl eğitim öğretime başlayacak olan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) binasında incelemelerde bulundu. Şahin, inceleme sonrası 3. katta bulunan müdür odasında brifing almak için beraberinde Vali İzzettin Küçük ve Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz'ünde bulunduğu grupla bindiği asansörde mahsur kaldı. Kısa süre asansörde mahsur kalan Şahin ve beraberindeki heyet, 1. katta asansörün kapısının açılması ile dışarı çıktı.
Şahin, siyaset hayatı boyunca asansörde kalma olayı yeni yapılan binaları gezerken yaşadığını söyleyerek, "Asansörü yapan firmaya söyleyin yolda kaldığımızı. Bir daha geldiğimizde bu sorun olmasın firma açısından olumsuz bir izlenim vermesinler. Sonra aleyhlerine olur" dedi.
Polis Eğitim Merkezi'nde (POMEM) incelemelerde bulunan Mehmet Ali Şahin'e, Vali İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz de eşlik etti.

Polis Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulunan Şahin, Müdür Orhan Karademir'den de çalışmalar hakkında bilgi aldı. Polis Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Karademir, çalışmalarda artık sona yaklaşıldığını ve 15 gün içerisinde İçişleri Bakanlığı ile Libya Cumhuriyeti arasında yapılan anlaşmalar doğrultusunda bu ülkeden polis adaylarının İstanbul'da eğitim göreceğini oradaki Türk polis adaylarının ise Temmuz ayına kadar burada eğitimlerine devam edeceğini söyledi. Karademir ayrıca, çalışmalarla ilgili ihtiyaç duyulan 500 bin lira ödeneğin temini noktasında da Şahin'den yardım istedi.
TURKCELL ÇAĞRI MERKEZİ MAYISTA AÇILIYOR

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yaptığı açıklamada, seçimler öncesinde yaptığı açıklamalarla Karabük halkına müjdelediği Turkcell Çağrı Merkezi'nde sona yaklaşıldığını söyledi. Geçen günlerde şirket yetkilileri ile görüştüğünü anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıca, kendileri bir heyeti Karabük'e gönderdiler ve inceleme yaptılar. Vali bey konuyu yakından takip ediyor. Kendileri dolmuş duraklarında Karabük Belediyesine ait market binasını beğendi. Belediye Başkanımızın da yardımcı olacağına inanıyorum, ancak resmi işlem uzun sürüyor. Mayıs ayı içerisinde Çağrı Merkezi'nin hizmete gireceğini ve ilk etapta 100 Karabüklü evladımızın istihdam edileceğini söyleyebiliriz. Bu konuda bize yardımcı olan Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Civil başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir Karabüklünün dahi istihdam edileceği her yatırım bizleri memnun ediyor"
ŞİŞE CAM EFLANİ'DE CEVHER ÇIKARACAK

Şahin, ŞİŞECAM A.Ş.'nin Eflani'de cam üretiminde kullanılan bir cevheri çıkarıp işletmek için başvuru da bulunduğunu da ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Valimiz firma yetkilileriyle görüşüyor. Tabi bu işin yazışmaları, ruhsatları, ÇED raporları var. Bu da önemli bir yatırım ve üretimde istihdam olacak. Nakliyeden kazanan şoför esnafımız olacak. Bu yatırım da Eflani'ye ciddi bir hareketlilik getirecek"
YENİ KAPALI SPOR SALONU

Şahin ayrıca, kente kazandırmayı hedeflediği 3 bin kişilik kapalı spor salonu için yer olarak Makasbaşı'nda ki Devlet Demir Yollarına ait araziyi belirlediklerini, yer tahsisi için DDY ile görüşmelerin devam ettiğini ve tahsisin ardından çalışmaların başlayacağını belirtti.
Diğer yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın özellikle kadınlara yönelik yeni proje uygulayacağını da anlatan Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Kısa adı ASDEP olan Aile Sosyal Hizmetler Danışma Projesi pilot il olarak Kırıkkale ile birlikte Karabük'de uygulamaya başlayacak. Buda geçici olarak Yeşilmahalle'deki Tıp Fakültesi binasında hizmet verecek olan merkezde 35-40 civarında istihdam da sağlayacak."
DSİ ALANI ÖZEL İDAREYE DEVREDİLİYOR

Şahin, açıklamasının son bölümünde ise, Devlet Su İşlerine tahsisli eski Alay komutanlığının bulunduğu yerle ilgili olarak DSİ Genel Müdürlüğü ile mutabakata varıldığını ve yerin Özel İdareye tahsis edileceği müjdesini de verdi. Şahin, tahsis edilecek arazinin geniş olduğunu, orada TSO'nun yer isteğinin bulunduğunu ve onlarında oraya yeni bir bina yapacağını söyledi.
Milletvekili Mehmet Ali Şahin, daha sonra yapımı devam eden T Tipi Ceza İnfaz Kurumu inşaatında incelemede bulunarak firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şahin, yapılan cezaevinin bölgenin en büyük cezaevi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "70 dönüm arazi üzerine kurulan cezaevinde 655 kapalı, 96 açık hükümlü kapasitesi mevcut. İçerisinde bir, 3 ve 10 kişilik koğuşların yanı sıra açık ve kapalı olmak üzere iki spor alanı mevcut. Ayrıca, kütüphane, mescit, kantin, öğretmen odası, terzi, berber, iş atölyesi ve özürlü mahkumlar için özel tasarlanmış koğuşlar da mevcut.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ali, asansörde, kaldı, mahsur, mehmet, Şahin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaktüste 3 gün mahsur kaldı! pyracantha Esrarengiz Olaylar 1 17 Kasım 2011 15:51
Kaktüste 3 gün mahsur kaldı! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 1 15 Kasım 2011 00:07