IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2012, 11:48   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çadırkentte 'Fişleme' İddiası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınanların, Esed yanlısı 'gizli istihbarat servisi' üyelerince fişlendiği öne sürüldü.
Suriye'deki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınanların, Esed yanlısı 'gizli istihbarat servisi' üyelerince fişlendiği öne sürüldü.

Suriye'de gerilim tırmanıyor, çatışmalarsa şiddetini artırıyor. Ülkedeki olaylardan kaçanlarsa Türkiye'ye sığınıyor. Kendi imkanlarıyla Türkiye-Suriye sınırına yerleşen sığınmacılarsa Hatay'ın Yayladağı, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde kurulan çadır kentlere yerleştiriliyor. Başta barınma olmak üzere yiyecek, gıda ve giyecek gibi ihtiyaçları karşılanıp, sağlık hizmeti sunulan mülteciler, yaptıkları eylemlerle de Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'a tepki gösteriyor. Söz konusu eylemlerde Suriye ve Türk bayrakları taşıyan sığınmacılar, Türkiye'ye ve özellikle de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunuyor. Esed aleyhine sloganlar atan Suriyeliler, Esed'ın istifa edip, koltuğun devretmesini istiyor.


EYLEMCİLERİ TEK TEK GÖRÜNTÜLEDİ


Öte yandan, Suriye'deki olaylardan kaçıp Türkiye'ye sığınanlarınsa Esed yanlısı 'gizli istihbarat servisi' üyelerince de fişlendiği ve adım adım takip edildiği öne sürüldü.


İsmini vermek istemeyen bir Suriyeli, söz konusu istihbaratçıların aileleriyle birlikte çadır kentlere yerleşerek, 'sığınmacı' imajını vermeye çalıştığını ve özellikle muhaliflerin her adımını takip ederek, Suriye'ye bilgi verdiğini öne sürdü.


Bu iddialar çadır kentlerde Suriyeli sığınmacılar arasında endişeye neden olurken, Reyhanlı ilçesindeki çadır kentte eylem yapan Suriyelileri, elindeki kamerayla tek tek görüntüler ve üzerinde Suriye bayrağını simgeleyen atkı bulunan bir kişi dikkat çekti. İHA muhabirlerinin kendisini görüntülediğini fark eden söz konusu şahıs, kameramanlara tepki gösterip, çadır kente girerek izini kaybettirdi.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çadırkentte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık