IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2012, 18:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dursun Çiçek Annemin ak sütü gibi masumum




Dursun Çiçek'in annesi son yolculuğuna uğurlandı, Çiçek "Omzumda taşıdığım annemin ak sütü gibi masumum" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnternet Andıcı ve Balyoz soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Dursun Çiçek, 2 gün önce vefat eden annesi Halime Çiçek'in Tokat'takicenaze törenine katıldı. "Annem sağken helalleşmek istedim. Ama mevzuat her zaman olduğu gibi önümüze çıktı" diyen Çiçek, ''Hakk'ın rahmetine kavuşan annemin ak sütü gibi masumum'' dedi.
Tutuklu olarak yargılanan emekli Albay Dursun Çiçek, alınan özel izin ile annesi Halime Çiçek'in cenazesine katılmak için Tokat'a geldi. Anadolujet uçağı ile 10.30 sıralarında tokat Havaalanı'na indi.
Uçaktan en son Albay Dursun Çiçek indi, kendisine sivil kıyafetli 2 koruma da eşlik etti. Dursun Çiçeksiyah bir takım elbise giydi.

Çiçek kendisi için getirilen ve aprona alınan minibüse bindi. İçeriye basın mensupları yaklaştırılmadı. Daha sonra Çiçek'in bulunduğu minibüs ve peşindeki 3 sivil araç Tokat'ın reşadiye İlçesi'ne gitmek üzere hareket etti.
Dursun Çiçek'in ilk olarak reşadiye İlçesi'ne gideceği ve burada Devlet Hastanesi'nden annesinincenazesini alarak Umurca Köyü'ne götürüp toprağa vereceği belirtildi.
"ANNEMİN AK SÜTÜ GİBİ MASUMUM"

Emekli Albay Dursun Çiçek, Reşadiye'ye giderken, buradan ilçeye 25 kilometre uzaklıktaki Umurca Köyü'ne geçti. Burada köylüler tarafından karşılanan emekli Albay Çiçek, "Annem sağken helalleşmek istedim. Ama mevzuat her zaman olduğu gibi önümüze çıktı" dedi.
İnsan odaklı, insanları annesiyle sağlığında helalleştiren düzeni kuracaklarını belirten emekli albayDursun Çiçek, suçsuz olduğunu da şu sözlerle dile getirdi:
"Hepiniz biliyorsunuz Hakk'ın rahmetine kavuşan annemin ak sütü gibi masumum. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Esas bize tuzak kuran, sahte delil üretenlerin peşindeyiz. Onları yüce adaletin önüne çıkardığımız zaman görevimizi yapacağız. İnşallah bu görevi de çocuklarımıza, geleceğimize bırakmayacağız. Bizimle beraber olduğunuz için bu sıkıntıda bizimle olduğunuz için teşekkür ederim."
ANNEYE SON YOLCULUK

Çiçek konuşmasının ardından köylülerde bulunan, annesi ile kendisinin bulunduğu fotoğrafı öptü. Ardından cenazenin bulunduğu Umuca Köyü Camii'ne giderek önce annesi Halime Çiçek'in tabutunu açıp yüzünü gördü, ardından cenaze namazı için aptest aldı.
Köy meydanında kılınan cenaze namazına katılan Çiçek'in yanında reşadiye Belediye Başkanı MHP'li Rafet Erdem ve yakınları saf tuttu.
Cenazeye çok sayıda köylü katıldı. cenaze namazı ardından emekli albay Dursun Çiçek, annesinin tabutunu bir süre omuzunda taşıdı. cenaze omuzlarda, köy çıkışında bulunan mezarlığa götürülerek dualar eşliğinde toprağa verildi. Köydeki evine geçen Dursun Çiçek, burada taziyeleri kabul etti. Çiçek'e avukat kızı İrem Çiçek de eşlik etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annemin, cicek, dursun, gibi, masumum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alb. Dursun Çiçek (1960 - .... ) Liaaa Biyografiler 0 07 Mart 2012 15:00
Keçi sütü, anne sütü gibi Ecrin Alternatif Tıp 0 15 Ağustos 2011 23:16
Dursun Çiçek'in tahliye istemine ret! Lucifer Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2010 13:04
Albay Dursun Çiçek yargılanıyor MoSFeT Haber Arşivi 0 01 Temmuz 2010 18:45