IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bakan Yılmaz'dan 18 Mart Mesajı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/463843-bakan-yilmazdan-18-mart-mesaji.html)

Cemalizim 18 Mart 2012 09:54

Bakan Yılmaz'dan 18 Mart Mesajı
 
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çanakkale Zaferi'nin 97. Yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yılmaz, "Vatan toprağı için canlarını siper eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Yılmaz, mesajında, "Üzerinde birlik ve beraberlik içinde özgürce yaşanan vatanın, Çanakkale'de başlayan zaferlerin eseri" olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Bugün Çanakkale Zaferi'nin 97. Yıldönümünü iftihar ve heyecanla kutluyoruz. 18 Mart, millet olma bilincinin tohumlarının atıldığı ve bağımsızlık mücadelesinin kıvılcımının ateşlendiği şanlı bir destan olarak tarihimizdeki yerini almıştır.

Milletimize bu şanlı zaferlerin haklı gururunu yaşatan başta Büyük Önder Atatürk ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine erişen, birlik ve beraberliğimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüz isimleri, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz." - Ankara


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net