IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Cemalizim
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2012, 08:06   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kütahya'da Yük Treni Otomobile Çarptı: 4 Ölü, 1 Yaralı




Kütahya'da, yük treninin hemzemin geçitteki kapalı bariyerin arasından karşıya geçmeye çalışan taksiye çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında, Kütahya - Eskişehir karayolunun birinci kilometresi üzerindeki hemzemin geçitte meydana geldi. Yolun 13. kilometresindeki restorandan aldığı müşterileri kent merkezine getiren Erhan Yavuz (31) idaresindeki 43 T 0151 plakalı ticari taksiye, Tavşanlı - Eskişehir seferini yapan makinist Ekrem Elbir idaresindeki 73048 sefer sayılı yük treni çarptı. Taksi sürücüsü Erhan Yavuz (31) ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Raşit Kanadı (56) ve Musa Ertaş (40) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilden yaralı olarak çıkarılan Hanife Olgun (41) ile Moldova uyruklu olduğu öğrenilen Zamia Karaeva (31), Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zamia Karaeva, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hanife Olgun ise yoğun bakım ünitesine konuldu.

Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, kaza mahalline gelerek bilgi aldı. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenazeler Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Taksinin, geçitteki kapalı bariyere rağmen karşıya geçmeye çalıştığı belirtildi. Kaza sebebiyle 3 saat ulaşıma kapanan raylar, yük treninin gara alınması ile açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Mart 2012, 23:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kütahya'da Yük Treni Taksiye Çarptı : 5 Ölü




Kütahya'da yük treni hemzemin geçitte kapalı bariyerlerin arasından geçmeye çalışan taksiye çarptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Trenin altında 40 metre sürüklenen takside bulunan biri kadın 5 kişi öldü, ağır yaralanan bir kadın da hastanede tedaviye alındı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Kütahya'daki Gaybi Efendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre kapalı bariyerlerin arasından yolun karşısına geçmek isteyen Erhan Yavuz (31) yönetimindeki 43 T 0151 plakalı taksiye, Eskişehir'den Tavşanlı'ya giden makinist Ekrem E. yönetimindeki 73048 sefer sayılı yük treni çarptı. Kazada trenin yaklaşık 40 metre sürüklediği taksinin şoförü Erhan Yavuz ile takside bulunan 56 yaşındaki Raşit Kamacı ve Mustafa Ertaş olay yerinde öldü.

Ağır yaralanan kimliği belirlenemeyen bir kadın ile 34 yaşındaki Hanife Olgun ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kimliği belirsiz kadın da doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle demiryolu 2 saat süreyle kapalı kalırken, yük treninin makinisti Ekrem E. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak : İHA

 

 

Etiketler
otomobile, treni, Ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık