IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Rihanna Soyundukça rahatladım (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/466139-rihanna-soyundukca-rahatladim.html)

PassioN 24 Mart 2012 17:22

Rihanna Soyundukça rahatladım
 
Rihanna, soyundukça hayata bakış açısının nasıl değiştiğini anlattı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm dünyada 25 milyondan fazla ----- satan ve bu başarısıyla "Tüm zamanların en iyi pop şarkıcıları" arasında yer alan Rihanna, Amerikan sağlık dergisi Women's Fitness'a verdiği röportajda geçmişte vücudunu beğenmediği için özgüven sorunları yaşadığını söyledi.
Vücuduna güvenmediği için zor günler yaşadığını belirten, 24 yaşındaki yıldız sözlerine şöyle devam etti: "Objektifler önünde kıyafetlerimi çıkardıkça kendimi rahat hissettiğimi fark ettim. Sanırım korkularımla yüzleşmem gerekiyordu."
Rihanna insanın her zaman kendisiyle ilgili olumsuz bir şey bulabileceğini söylerken, "Her zaman kendinizle ilgili, sizi rahatsız eden bir şey bulabilirsiniz ve bundan dolayı da kendinizden utanırsınız. Fakat bir süre sonra 'En kötü ne olabilir?' diye düşünmeye başlarsınız" diyor.


Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak 'Battleship' adlı filmde ilk kez kamera karşısına geçecek olan Rihanna, Hollywood'un ünlü yıldızları Taylor Kitsch ve Liam Neeson ile aynı sahneyi paylaşacak..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net