IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2012, 20:03   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'da




Haftasonunu memleketi Hatay'da geçiren Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'da ulusal ve uluslararası alanda madalya kazandıran sporcularla, Hatay'da geçen yılın vergi rekortmeni olan işadamlarına ödül verdi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye'nin kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesine paralel olarak Hatay'ın da önemli merhaleler katettiğini söyledi. Ergin, 2011 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda kenti başarıyla temsil eden sporcular için Hatay Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, toplum olarak kalitenin artırılması ve yükseltilmesinin, her alanda başarıyı yakalamakla mümkün olacağını vurgulayarak, Hatay'ın marka şehir olması için de önemli adımların atılması gerektiğini söyledi.

Kentin marka şehir olmasında başarılı sporcuların, iş adamlarının ve yatırımların önemli olduğuna değinen Ergin, şöyle konuştu: "Türkiye'nin kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesine paralel olarak Hatay da önemli merhaleler kat etti. Toplam kaliteyi yükseltebilmek her alanda başarıyı yakalamakla mümkün olur. Bugün burada başarılı sporcularımıza ödül vereceğiz. Öğleden sonra başarılı iş adamlarımıza, yatırımcılarımıza, istihdam sağlayan değerli müteşebbislerimize yönelik ödül töreni var. Bunlar Hatay'ın marka şehir olmasında bizleri sonuca ulaştıracak önemli adımlar, hamleler. Bunlar olmadan büyük olunmuyor, gelişmişlik düzeyi yakalanamıyor ve rekabette ileri gitme şansınız olmuyor. İlla ki bunlar olacak. İş, yatırım, istihdam, spor, kültür, sanat bütün bunların her birinde ayrı ayrı mesafeler kat etmek zorundayız. Elimizde en genci 60 yıllık olan spor salonlarımız var, çok kıt imkanlarla sporcularımız bu başarıları elde ettiler 2012 yılı Hatay'da spor tesisleri alanında atılım yılı olacak." dedi.

Konuşmasının ardından başarılı sporculara ödüllerini veren ve birlikte fotoğraf çektiren Ergin'e Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı tarafından boks eldiveni hediye edildi. Meclis'te son yaşanan kavgayla ilgili espri de yapan Ergin, "Ben bunu kullanmak istemiyorum, dövüşme taraftarı değilim, hediye olarak saklayacağım." ifadelerini kullandı. Bakan Ergin daha sonra Minikler Dans Yarışması'nda Türkiye birincisi olan küçük dansçıların gösterisini de izledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play- off maçında karşılaşan Homend Antakya Belediye spor ile Fenerbahçe maçını da izleyen Bakan Ergin, maç boyunca oldukça heyecanlıydı.

HATAY'IN VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL VERDİ

Hatay'da 2011 yılının vergi rekortmenleri ödül töreninde konuşan Bakan Ergin, Türkiye'nin son 10 yılda gelişimini sürekli artıran ve işsizliği düşüren nadir ülkelerden birisi olduğunu söyledi. Türkiye'nin gelişen ve değişen şartlarıyla birlikte Hatay'ın da geliştiğini anlatan Bakan Ergin, "Türkiye'nin gelişen ve değişen şartlarıyla beraber Hatay'da önemli ölçüde değişim ve gelişim sürecinde. Hatay'ın Türkiye genelinin üzerinde bir performans göstermesi hepimizi oldukça mutlu ediyor." dedi.

Sosyal barışın, huzur ortamının ve istikrarın sürdürülmesi gerektiğini ifade eden Ergin, "Hatay'da yeni yatırımların ve yatırımcıların olabilesi için buradan tüm bürokrasiye sesleniyorum, Zorlaştırmayınız, Kolaylaştırınız." diye konuştu.

Türkiye'nin şu anda bölgesinde ve dünyada önemli bir huzur ve istikrar adası olduğunu bildiren Ergin, "Şu anda bölgesinde ve dünyada önemli bir huzur adası. Dünya birçok ekonomik ve sosyal çalkantılarla boğuşurken çok şükür ki ülkemiz bütün bunların dışında, yardım yapabilen, ekonomisini büyütebilen, işsizlik oranlarını azaltabilen dünya üzerindeki nadir ülkelerden bir tanesi. Bu trendin devam edebilmesi için, siyasi ekonomik ve sosyal istikrarın korunması önemli." ifadelerini kullandı.

2011 yılında vergi rekortmeni olan işadamlarına plaketlerini veren Bakan Ergin daha sonra ödül alan işadamları ve protokolle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adalet, bakanı, ergin, hatayda, sadullah


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adalet Bakanı Şahin, Şam'da Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:04