IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2012, 20:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Grup Yorum üyesine cezaevinde saldırı




Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Grup Yorum üyesi Seçkin Aydoğan saldırıya uğradı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan grup yorum üyesi Seçkin Aydoğan'ın saldırıya uğrayarak ciddi şekilde yaralandığı öne sürüldü.
Grup Yorum'dan yapılan yazılı açıklamada Aydoğan'ın, tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde Eser Morsümbül ve Onur adlı bir tutuklu ile birlikte 24 Mart Cumartesi günü sabah saatlerinde saldırıya uğradığı belirtildi.
TÜRKÜLERİMİZDEN, HALAYLARIMIZDAN KORKUYORLAR..

CNN Türk'te yer alan açıklamada şöyle denildi:


"Türkülerimizden korkuyorlar, halaylarımızdan korkuyorlar, düşüncelerimizden korkuyorlar, dört duvar arasında olsa bile tutsaklarımızdan korkuyorlar. O pis düzenleri, iğrençlikleri açığa çıkmasın diyedir tüm saldırıları, saldırın bakalım. Ama unutmayın ne halkın, ne de devrimci sanatçıların düşüncelerini değiştiremeyeceksiniz.
Grubumuz üyesi Seçkin Aydoğan bugün tutuklu bulunduğu tekirdağ 1 No'lu F Tipi Hapishanesi'nde yanındaki diğer tutsaklar Eser Morsümbül ve Onur ile birlikte sabah saatlerinde saldırıya uğramıştır. saldırı sonrası sağlık durumları hakkında bilgi alınamazken, tutsakların her birinde özellikle de Seçkin'de ciddi yaralanmalar olduğunu öğrendik.
Arkadaşımız ve diğer tutsakların yaşadığı bu saldırıdan ve bundan sonra başlarına gelecek her şeyden tekirdağ 1 No'lu F Tipi Hapishanesi Müdürü, diğer görevliler ve gardiyanlar sorumludur.
ACİZLİK, KORKAKLIK

Tekirdağ 1 No'lu F tipi Hapishanesi'nde bir süredir planlı bir şekilde rastgele seçilen bir hücreye girerek yapılan saldırılara böylece bir yenisi eklenmiştir. Bu; acizliktir, korkaklıktır.
Devrimci sanatçılık halkı sevmektir, emek vermektir diyoruz sesimiz yettiğince. Halkı sevmek, onun çıkarları için mücadele etmek, gerçekleri anlatmak bedel ödeyebilmektir yeri geldiğinde, diyoruz. Seçkin de Çayan halkını sevdiği için ödüyor bu bedelleri.
Ve sol göğsümüzün altındaki cevahir ışıldadıkça bu bedelleri ödemekten bir an bile çekinmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz gelecek güzel günler bizimle, şarkılarımız ve türkülerimiz bunun için dilden dile, şehirlerden dağlara, üniversite amfilerinden lise koridorlarına, hapishanelerde, yoksul gecekondu sokaklarında dalgalanmaya devam edecek."
TÜRKÜLER SEÇKİN İÇİN..

Bu arada Grup Yorum, Seçkin Aydoğan'ın serbest bırakılması için her pazar Galatasaray Meydanı'nda konser veriyor.
Aydoğan, Nurtepe'de 13 Aralık 2011'de Haklar Derneği'ne yapılan operasyonda gözaltına alınmıştı. 16 Aralık'ta tutuklanan Aydoğan, tekirdağ 1 No'lu F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Savcı Hüseyin Kaplan'ın hazırladığı iddianameye göre, Aydoğan, Taksim Meydanı'nda yapılan "Yürüyüş çalışanları serbest bırakılsın" protestosuyla basın açıklamasına katıldığı ve "örgüt sloganı attığı" gerekçesiyle, "2911 Sayılı Toplantı ve Yürüyüş Kanunu'na Muhalefet, Terörle Mücadele Kanunu 7/2. maddesindeki örgüt propagandası ve Türk Ceza Kanunu 314. maddesindeki örgüt üyeliği" suçlamalarıyla yargılanıyor.
Grup Yorum, hayranlarını ve kendilerine destek olmak isteyen herkesi Çağlayan Adliyesi 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 Nisan'a görülecek duruşmaya davet ediyor.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezaevinde, grup, saldırı, yorum, üyesine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biletix'ten Grup Yorum açıklaması PassioN Kültür ve Sanat 0 14 Şubat 2012 20:18
Grup Yorum * Düş Müzisyenler 0 02 Kasım 2011 16:27
Grup Yorum’dan 25. YIL SELAMI Dilara Haber Arşivi 0 06 Haziran 2010 13:38