IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2012, 21:41   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Gelin O İddialara Cevap Verdi




Derya Tuna'nın, Zekeriyaköy'de işlettiği Tatlıses Kebap'a veresiye alışverişi kestirdiği ve 'Sert patroniçe' haberleri karşısında İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Tatlıses bir açıklama yaptı:


"Bugüne kadar hiçbir konuda konuşmamış olmama rağmen birkaç gündür hakkımda çıkan olumsuz haberlere bir açıklama yapmanın uygun olacağını düşündüm. Şirket içinde yürütülen politika sadece şahsımın değil, şirket yöneticileriyle ortak alınan ve İbrahim Bey'inde onayladığı kararlardır. Bu tedbirlerin alınma sebebi de bazı arkadaşlarımızın şirket iyi niyetini su istimal etmeleri ve işlerine düzenli gelip gitmemeleridir. Devlet daireleri haricinde özel sektörde çalışan bütün şirketler cumartesi günü çalışır. Ve bu mesai SGK'nın belirlediği çalışanların mesai saatleri kapsamında normal olarak yapılır. Şirkette çalışan arkadaşlarımızın menfaatlerini korurken, eşimin ve şirketlerinde menfaatlerini korumakla yükümlüyüm.

Parmak izi okuyucu öncelikle güvenlik daha sonra çalışanların giriş-çıkış saatlerini kontrol amaçlı konmuş, fakat çok fazla eksik mesai olmasına rağmen bugüne kadar kimsenin maaşından tek kuruş kesilmemiş, sadece sözlü uyarı yapılmıştır. Kaldı ki İbrahim Bey'in evlenmeden önce yaptığı ailevi ödemelerin hiçbirinde değişiklik ve aksama olmamış, ödemelerde aynen yapılmaya devam etmektedir. Bunun aksini de ne bir bayan olarak ne de vicdanlı bir insan olarak kendi insanlığıma yakıştıramam. Tatlıses Kebap adına günlük alınan malzemelerin tamamının ödemesi günlük yapılmaktadır. Ve bütün şubelerden de günlük tahsil edilmektedir. Bütün şubelerde aynı politika senelerdir devam etmektedir.

Gazetelerde çıkan sert patroniçe yakıştırmalarını Allah korkusu olan ve yine Allah korkusundan adaletli davranmaya çalışan biri olarak çok üzülerek okudum. Yansıtılan karakter benim kişilik ve mizacıma çok ters olmakla beraber çok üzücüdür"

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cevap, gelin, iddialara, verdi, İddialara, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
O skandal sözlere cevap verdi Swat Haber Arşivi 0 27 Aralık 2011 08:41
Erdoğan'a Hz. Muhammed'le Cevap Verdi JB Haber Arşivi 0 19 Ocak 2011 03:37