IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 19:02   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nazlı Yaşamak İstiyor




Kısa adıyla MLD olarak bilinen amansız bir genetik hastalığa yakalanan Nazlı Akboğa'nın (7), yaşaması için acilen kök hücre nakli gerekiyor. Türkleri 31 Mart Cumartesi günü yapılacak doku tipleme kampanyasına çağıran anne Nurten Akboğa,?Nazlı'nın yaşaması için tek çare ilik nakli. Bir anne olarak rica ediyorum. Lütfen yardım edin? diye seslendi.

Almanya'nın Neubeckum kentinde yaşayan Denizlili Nurten ve Kadir Akboğa çiftinin 7 yaşındaki kızları Nazlı Akboğa yaşamak için yardım bekliyor. İlkokul birinci sınıf öğrencisi olan Nazlı'nın doğuştan itibaren kısa adıyla MLD olarak bilinen ancak yeni teşhis edilen bir rahatsızlığı bulunuyor. Yaşaması için tek çare ilik nakli olan Nazlı'ya uygun ilik bulunması için, Alman Kemik İliği Bağış Bilgi Bankası (DKMS) tarafından 31 Mart 2012 Cumartesi günü doku tipleme kampanyası gerçekleştirilecek.

LÜFTEN YARDIM EDİN

Nazlı'yı erken yaşta kaybetmek istemediklerini belirten Akboğa ailesi, Turmstr. 1 Beckum adresindeki Käthe-Kollwitz-Schule'de 11: 00- 17: 00 saatleri arasında yapılacak doku tipleme kampanyasına duyarlı tüm vatandaşları bekliyor. Nazlı'nın yaşaması için yüzde yüz uyumlu doku bulunmasının zorunlu olduğunu kaydeden acılı anne,? Bir anne olarak rica ediyorum. Lütfen yardım edin. Nazlı ve onun gibi hastalara kampanyaya katılarak umut olun? diye seslendi.

WİEDEKİND VAKFI'NDAN 5000 EURO

Nazlı Akboğa'yı yaşatmak için Beckum ve çevresi kenetlenmiş durumda. Kampanyanın himayedarlığını üstlenen Beckum Belediye Başkanı Dr. Karl-Uwe Strothmann, kampanyanın yapılacağı okul ve çevresini Cumartesi günü araç trafiğine kapatıp ücretsiz park imkanı sağlarken, cami dernekleri de kan örneği vermeye gelecek vatandaşlar için 1500 adet sosis ve yiyecek vererek destek oluyor. Nazlı'ya en büyük destek ise Porsche'nin eski Yönetim Kurulu Başkanı Wendelin Wiedeking'in başkanı olduğu Wiedekind Vakfı'ndan geldi. Vakıf, doku tiplemesinde ortaya çıkacak masrafların karşılanması için DKMS'e 5000 Euro bağışta bulundu.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
istiyor, nazlı, yaşamak, İstiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nazlı Ilıcak'a hapis istendi Lucifer Haber Arşivi 0 09 Temmuz 2010 18:01
Nazlı Ilıcak \ CHP'den Beklenen Özür Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 28 Mayıs 2010 14:18