IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2012, 21:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Resim öğretmeni tacizden tutuklandı




Adana'da ilköğretim okulunda taciz skandalı yaşandı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana'da resim öğretmeni 44 yaşındaki İ.S. görev yaptığı ilköğretim okulunda kız öğrenci 13 yaşındaki İ.S.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
İHBARI MÜDÜR YAPTI

Gözaltına alındığında 2.91 promil alkollü olduğu saptanan İ.S. ayıldıktan sonra verdiği ifadede suçlamayı kabul etmeyin, iftiraya uğradığını öne sürdü.
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunun müdürü, önceki gün polisi telefonla arayıp, 20 yıllık resim öğretmeni İ.S.'nin 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki G.B.'ye cinsel tacizde bulunduğunu ihbar etti. Harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, İ.S.'yi evinde gözaltına aldı.


"DUDAKLARINDAN ÖPÜYORDU"

Aşırı alkollü olduğu için ayakta zor duran İ.S.'yi hastaneye götüren polisler, yapılan kan tahliliyle şüphelinin 2.91 promil alkollü olduğunu tespit ettirdi. Emniyet Müdürlüğü'nde götürülen İ.S.'nin saatlerce kendine gelmesi beklendi.
Soruşturmayı sürdüren polisler, okul müdürü ve G.B'yle aynı sınıfta okuyan öğrencilerin ifadelerini aldı. Öğretmenin tacizde bulunduğunu iddia eden öğrenciler, "Son ders bitti, zil çaldı, dışarı çıkıyorduk. Öğretmenimiz, G.B.'nin sınıfta kalmasını istedi. Biz çıktıktan sonra da kapıyı kapattı. Merak edip, kapının üstündeki pencereden baktığımızda öğretmen, G.B.'nin arkasından yaklaştı, elini eteğinin altına sokarken dudaklarından öpüyordu" diye ifade verdi.
G.B. ise psikologlar gözetiminde Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. G.B. "Öğretmenim beni öpmeye çalıştı, korkup bağırmak istediğimde de ağzımı kapattı. Bana, 'kimseye anlatma, anlatırsan öğretmenlik hayatım biter' dedi. Ben de kimseye anlatamadım" dedi.
Alkolün etkisi geçtiğinde sorgulanan öğretmen İ.S. cinsel taciz suçlamasını kabul etmeyip, "Dersine girdiğim öğrencimle böyle bir münasebetimin olmasına imkan yok. Benim hakkımda suçlamada bulunan öğrenciler, sınıfın en başarısız ve yaramaz öğrencileri. Bana iftira atıyorlar" diye kendini savundu.
Adliyeye sevk edilen İ.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.dersler de MEB tarafından tespit edilecektir. Talim Terbiye Kurulları ve diğerlerinin iştirakı ile yapılacaktır. Üstüne basarak söylemeliyim ki, tüm bu dersler seçmeli olacak. Mecbur edilmeden, baskı altında kalmadan bu dersler isteyenlere verilecektir. Çok orijinal derslerde bulacaksınız, önümüzdeki süreç içerisinde. Bunlar eğitim daha güçlü olması için, bir zenginliktir. Dün de kabul edilen önergeyle, bu zenginliğe destek olunduğu kanaatindeyim. Ana muhalefet partisinin buna şiddetle karşı çıktığını ve bunun adeta bir tehlike olduğunu söylediklerini sözlerime eklemeliyim. Milletimizin büyük çoğunluğu bu tür derslerin örgencilerimize faydalı olacağını, seçimli hale getirilmesini istiyordu. Umarım istedikleri gibi olmuştur. Kanun bu şekliyle çıkarsa, Türkiye'de eğitim sistemi yeniden dizayn edilmiş olacak.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
resim, tacizden, tutuklandı, öğretmeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küçük çocuklara tacizden tutuklandı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 22:53