IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2012, 11:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul korsan taksi cenneti




İstanbul'da 16 bin korsan taksi çalışıyor..



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye genelinde, Maliye Bakanlığı'na kayıtlı, vergi mükellefi 75 bin ticari taksi hizmet veriyor. 16 bin kayıtlı taksinin hizmet verdiği İstanbul'da, tahminlere göre bir o kadar da korsan taksi çalışıyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, "Korsan taksi tüm il ve ilçelerimizde var, ama en fazla İstanbul'da faaliyet gösteriyor." dedi.
EN FAZLA KORSAN TAKSİ İSTANBUL'DA

Cihan muhabirine açıklamalarda bulunan Apaydın, korsan taksiyle mücadelenin aralıksız sürdüğünü dile getirdi. İçişleri Bakanlığı ve federasyonun ortakları arasında yer alan bir proje eşliğinde korsan taksiyle mücadele ettiklerini belirten Başkan Apaydın, "Korsan taksi tüm il ve ilçelerimizde var. Buna karşı bir dizi tedbirler alınmaktadır. Gelişen teknolojiyi de kullanarak hem korsan taksiyi engellemek hem de taksici esnafımızın güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Yine mevcut kapasite kadar korsan taksi olduğu gerçeği olan bir il var ki oda, İstanbul'dur. İstanbul'da 15-16 bin civarında korsan tgaksi olduğu söyleniyor. Korsan taksilerle korsan servisleri sıfırlamak mümkün değil; ama uğraşımız devam edecek." diye konuştu.
Taksicinin cadde ve sokaklarda durak olmadan faaliyet göstermesine kendilerinin de üzüldüğüne dikkat çeken Başkan Fevzi Apaydın, taksicinin sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği mekanların yapılmasına ilişkin çalışmaları olduğunu açıkladı. Taksici esnafının belediyelerle sorunları olduğunu vurgulayan Apaydın, şunları kaydetti: "Her esnaf ve sanatkarın sorunu olduğu gibi şehir içinde yolcu taşıyarak ekmeklerini kazanan taksicilerimizin de sorunları var. Özellikle hizmet verdikleri bölgelerdeki belediyelerle sorunları var. Şehir içinde taksilerimizin durağı olsun. O insanların barınacağı, sosyal ihtiyaçları gidereceği kulübesi olsun. Kayıp eşya bulunduğu zaman muhafaza edilebilecek yer olsun. Taksicilerimiz genelde şehir içinde sokaklarda, caddelerde, bulvarlar üzerinde görev yapıyor. Bunla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Her taksi durağı günün şartlarına göre kendilerini yeniliyor. Türkiye turizmden büyük gelir sağlayan, pay alan ülke. Turistik şehirlerimizde yabancı dil kursları var.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cenneti, istanbul, korsan, taksi, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cenneti Satanlar N999 Haber Arşivi 0 10 Mart 2012 23:06
İstanbul'da Kadın Taksi Şoförü Dönemi Aze Haber Arşivi 0 16 Eylül 2011 15:14
İstanbul'da taksi ücretlerine zam. Lee Haber Arşivi 0 14 Aralık 2007 15:45