IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2012, 19:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Putin o silaha izin verdi




Putin'den sinir sistemini felç eden zombi silaha izin çıktı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Rusya'da 7 Mayıs'ta düzenlenecek bir törenle devlet başkanlığı koltuğuna yeniden oturacak olan Vladimir Putin, insanların sinir sistemini felç ederek zombiye çevirebilecek bir silahın üretimine izin verdi.
SİNİR SİSTEMİNİ FELÇ EDİYOR

Rus bilim insanlarının, Hollywood yapımı Matrix filminden esinlenerek geliştirdiği geleceğin silahı, mikrofırınlardaki gibi elektromanyetik ışınlar yayarak hedefteki insanın sinir sistemini felç ediyor.
Rusya Savunma Bakanı Anatoly Serdyukov'un geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı silahın, Putin'in devlet başkanlığı seçimlerinden önce açıkladığı savunma planının önemli parçalarından biri olduğu ileri sürüldü.


Söz konusu silahın Rusya'nın 2011-2020 Devlet silah Tedarik Programı'nın parçalarından biri olduğunu belirten Savunma Bakanı Serdyukov, "Geliştirilecek silahlarda, yeni fizik kuralları esas alınacak. Bu silahları birkaç grupta sınıflandırmak mümkün: Doğrudan enerji silahları, jeofizik silah, dalga enerji silahları, genetik silahlar ve psikotronik silahlar." dedi.
PUTİN MUHALİFLERE KARŞI KULLANABİLİR

Putin'in bu silahı gelecekte, Rusya'da düşman olarak gördüğü insanlara karşı kullanabileceği gibi, muhaliflerini sindirmek için de kullanabileceği savunuldu. İnsan vücuduna aşırı oranda mikrodalga verildiğinde iç organlara zarar vererek, sinir sistemini çalışamaz hale getiriyor. Bu yöntemle o insanın davranışlarını kontrol edebileceğiniz gibi, intihara süreklemeniz de mümkün.
'KIZGIN TAVAYA ATILMIŞ GİBİ OLUYORSUN'

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Askeri Araştırmalar Merkezi Başkanı Anatoly Tsyganok, bu tür silahların "yüksek kapasite" kategorisinde değerlendirildiğini söyledi. Tsyganok, "Bu silaha maruz kalan bir kişinin ateşi hızla yükselir, kızgın ateşte duran bir tavaya atılmış gibi kendini hisseder. Bu silahlar hakkında hala çok fazla bir şey bilmiyoruz. Özel birliklerdeki askerler bile bu tür silahlarla ne yapacaklarını fazla bilmiyor" şeklinde konuştu.
MI6 RUS AJANI BU TÜR BİR SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Söz konusu silahların uzun vadede, maruz kalan kişi üzerinde nasıl bir etki bıraktığı henüz bilinmiyor. Ancak rusya Genelkurmay'ına bağlı istihbarat örgütü GRU adına casusluk yapan üst düzey bir Rus ajanın iki yıl önce İskoçya'da İngiliz istihbarat örgütü MI6 tarafından bu silahla öldürüldüğü iddia edildi.
Soğuk savaş dönemiyle birlikte 1950'li yıllardan itibaren ABD ve Rusya'nın bu tür silahları geliştirmek için laboratuvar çalışmaları yaptığı biliniyor.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
izin, putin, silaha, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'İran nükleer silaha çok yakın' DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Aralık 2011 23:30
Sabıka ''Özenle'' Silinip Her Silaha Ruhsat Alınır...! LeyLa Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2011 14:07
Önce gitmesine izin verdi sonra tabancayla öldürdü Cemalizim Haber Arşivi 0 18 Ağustos 2008 17:57