IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2012, 13:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mezuniyet Gecesinin En Şık İsmi Olmanız İçin Öneriler..




Genç kızları sıkı bir mezuniyet telaşı sardı! Oturduğum kafelerde etrafıma kulak kabarttığımda, konuşulan tek konunun bu olduğunu fark ediyorum.

Genç kızları sıkı bir mezuniyet telaşı sardı! Oturduğum kafelerde etrafıma kulak kabarttığımda, konuşulan tek konunun bu olduğunu fark ediyorum. Anladığım kadarıyla genç kızlar şu sıralar neredeyse, "Ne alsam, nasıl alsam, o gece en güzel nasıl olsam?"dan başka bir şey düşünmüyor. Ben de bu haftaki yazımda, bu telaşın üstesinden gelmenin yollarını yazdım. İşte genç kızların işini kolaylaştıracak tüyolarım...

FİYATA DİKKAT!

Alacağınız elbisenin fiyatı, onu kaç kere giyeceğinizle doğru orantılıdır. Yani bir kıyafete ne kadar para veriyorsanız; onu, o paraya değecek kadar sık giymelisiniz. Özel geceler için 'çok' para harcamak artık çok gereksiz. Çünkü, artık moda çok daha ulaşılabilir boyutlarda.

Kıyafetinin, fiyatı ve modelinin yanı sıra doğa dostu olmasına da özen gösteren genç nesil için birinci tavsiyem; H & M'in Exclusive Conscious koleksiyonu. Mezuniyet gecenizin kırmızı halı ihtişamında geçmesini istiyorsanız; sadece İstinyePark H & M'de satılan 'Red carpet' serisini atlamayın derim.

KEP TÖRENİ İÇİN...

Forever New markasının son koleksiyonunu çok beğendim. Uygun fiyatlı mezuniyet kıyafeti arayan bir danışanım için gittiğim mağazada, pudra renklerinden oluşan çok şık bir koleksiyonla karşılaştım. Size de tavsiye ederim.

Begüm Salihoğlu for Roman koleksiyonu, kep giyme törenleri için çok şık alternatifler sunuyor. Yani kep giyme törenini de Roman şıklığı ile halledebilirsiniz.

Büyük gece için geri sayım

1.5-2 ay kala: O önemli gece için tercih edeceğiniz saç, makyaj ve kıyafet fikirleri için dergi ve internetten araştırma yapın.

1 ay kala: Kıyafetinizi en az bir ay önceden alın. İçinde rahat edeceğiniz, gideceğiniz mekana, yaşınıza, karakterinize uygun bir kıyafet almaya ya da diktirmeye dikkat edin.

3 hafta kala: Büyük gecede kötü sürprizlerle karşılaşmamak için, o gün gideceğiniz kuaföre önceden saç ve makyaj denemesi yaptırın.

2 hafta kala: Dişlerinizi beyazlatın. Fotoğraflarda güzel çıkmak, temiz bir gülüşle olur. Temiz gülüş de inci gibi dişlerle... Ayrıca saçlarınızı 15 gün önceden kestirin ki modeli otursun.

1 hafta kala: O gece kullanacağınız mücevherlerinizi temizletin. Bir-iki seans solaryuma girin. Dekolte elbiseler, şeftali rengi tende güzel durur. Bu yüzden ten renginize göre, gün aşırı olmak üzere solaryuma girmekten çekinmeyin. Cildinizin parlak ve canlı durması için cilt bakımı yaptırın. Cildinizde oluşabilecek herhangi bir reaksiyona karşı tedbirli olmak için bakımınızı biraz erken yaptırmaya dikkat edin.

1 gün kala: Bir önceki gece dışarı falan çıkmayın, sıkı bir uyku çekin. Cildiniz, bedeniniz dinlenmiş olsun. Fotoğraf makinenizi ve cep telefonunuzu sonuna kadar şarj edin. Pilleri kontrol edin. O gece mutlaka kayıtlara geçmeli, değil mi?

Son gün: Duşunuzu sabah alın. Akşam ise sadece köpüklü küvete girin; bu sizi sakinleştirecektir. Akşam yemeği yemek yerine hafif bir kahvaltı yapın. Boş mideye içilecek içki, geceyi çabuk sonlandırmanıza neden olabilir. Gece çıkmadan önce elma yemenizi tavsiye ederim; elma insanı uyanık tutar. Sabah da biraz geç kalkın ki akşam uykunuz çabuk gelmesin.

TülIN

Benim gönlümde her zaman in olan, içinden şerit geçen pantolon ve bluzlar artık herkese IN!

TülOUT

Şu telefon avizesi şeklindeki kulaklıklar ne kitch, ne retro, ne 70'ler, ne de in; yani OUT!

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gecesinin, ismi, mezuniyet, Öneriler, şık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boşanmak İçin Öneriler Lucifer Ruh Sağlığı 0 04 Ocak 2012 01:55
Güzelliğiniz İçin Öneriler.. Düş Haber Arşivi 0 14 Eylül 2011 15:42
Düğün ve mezuniyet gecesinin yıldız olmak için Dilara Ah Kadınlar 0 26 Mayıs 2010 17:56
Depresyon İçin Öneriler YapraK Ruh Sağlığı 0 28 Eylül 2009 20:52