IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2012, 15:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'ın Bursa Olağan Kongresi konuşması




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Bursa İl Kongresinde konuşuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Biz Hakkari'de Yüksekova'da havaalanı yapıyoruz. Temel atma törenine vatandaşı göndermiyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır. Biz üç beş teröriste bu ülkeyi asla teslim etmeyeceğiz.
Eğer bugün Türkiye'nin dört bir yanı Cumhuriyet tarihinde rekorlar kıldık. 9 yılda 15 bin 600 km bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. Yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Nisan ayıyla beraber bütün duble yol çalışmaları devam edeceğiz. Çünkü hedefimiz Türkiye'yi çok farklı bir yere taşımak.
Kusura bakmayın sizlerle bu kongreyi daha modern bir kapalı spor salonunda yapmak isterdik. Belediyemizle çalışıyoruz; Bursa'ya yakışır bir stat ve kapalı spor salonu için çalışmalara devam ediyoruz.
Biz 75 milyona bu sorunu çözeceğimiz konusunda söz verdik.
Biz asla etnik milliyetçilik yapmayacağız dedik. Biz biriz beraberiz ve yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz dedik. Bizim kitabımızda ayrımcılık yok. diğerlerinde bu ayrımcılık var. Kimisi etnik kimisi bölgesel yapıyor. Türkiye'de bugün iki seçmenden birinin oyu AK Parti'de.
Bölgesel milliyetçilik yapmayacağız dedik. Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır, eğer toprak uğrunda ölen varsa vatandır.
Dinsel anlamda da ayrımcılık yapmayacağız. Ülkemizde hep söylenir yüzde 99'u müslüman. Eyvallah. Ama farklı inanışta insanlar da var. Ülkemizdeki azınlıklar bize bir ramazan iftarı verdiler. Biz azınlıklara bir müjdeyi verdik. Türkiye'deki arazilerinizi biz sizlere teslim ediyoruz dedik. Ama farklı ülkelerdeki yönetimler oradaki müslümanlar bunu gerçekleştiremiyorlar. Biz devleti aliyeyi Osmaniye'nin bakiyesi üzerine kurulmuş bir devletiz. Küçük hesaplar peşinde değiliz. Biz adalet ile hükmetmeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı üst kimliği altında geleceğe yürümeyi biz sağlayacağız.
Zaman zaman muhalefet partilerinin başkanları çıkıp laflar ediyorlar. Bize ihanet ediyorlar diyordu. Benim milletim bize hayır deseydi referandumda ve seçimde bize evet demezdi. Bizim politikalarımıza milletimiz evet veriyor.
Blok halinde referanduma hayır dediler. (Kongre salonunda bir grup genç 'Dik dur eğilme bu gençlik seninle' şeklinde slogan atınca Başbakan Erdoğan'ın verdiği cevap dikkat çekiciydi: BUNDAN ŞÜPHENİZ Mİ VAR)
CHP'nin başında bu bey efendi olduğu müddetçe bizim işimiz kolay. Varsın hakaret etsin. Ama ben halk partili vatandaşlarıma sesleniyorum. Gelin AK Parti gibi Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine yükselten bir parti var. Gelin destek verin. Dünya ekonomilerinde Çin birinci Türkiye ikinci sırada..
Sivil, katılımcı bir anayasa ile bu süreci kalıcı hale getireceğiz. Anayasa çalışmaları sürerken AK Parti ekibi masadan kalkmaz bunu böyle biliniz.
Ayrıntılar geliyor...

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bursa, erdoğanın, kongresi, konuşması, olağan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'ın Son İl Başkanları Toplantısı Konuşması N999 Haber Arşivi 0 07 Mart 2012 12:40
Erdoğan'ın Parti Grubu Konuşması N999 Haber Arşivi 0 31 Ocak 2012 16:53