IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2012, 15:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Berlusconi'den Ahlaksız Teklif!




İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin 'Eskort bir kıza aralarındaki ilişkiyi gizlemesi için 5 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

La Repubblica gazetesinin internet sitesinde deşifre ettiği telefon kayıtlarına göre konuşmalar, 17 yaşındayken Berlusconi'yle cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen, takma adı 'Ruby Rubacuori' olan Faslı Karima El Mahroug ile babası arasında geçiyor.

2010 yılına ait konuşmalara yansıyanlara göre Ruby, Berlusconi'yle 1 yıldan bu yana arkadaş olduğunu söylüyor. Ruby Berlusconi'yi kastederek arkadaşına, "O benim için deli oluyor. Dün beni aradı ve bana ne kadar para istiyorsam vereceğini, beni altınla kaplayacağını ama her şeyi saklamam, kimseye hiçbir şey söylememem gerektiğini söyledi. Deli gibi davranmam halinde bana ne kadar para istersem vereceğini söyledi" dediği belirtildi.

HAFTADA 47 BİN EURO

Ruby'nin, başka bir telefon konuşmasında ise, Berlusconi'nin kendisine haftada 47 bin Euro ödediğini ve basında çıkan haberlerin kendisini korkutmadığını, "Hiçbir şeyden korkmuyorum. Çok param ve şöhretim olacak. Neden korkayım ki? Silvio bana haftada 47 bin Euro veriyor" dediği ifade edildi.

Milano, Roma ve Sardunya Adası'ndaki konutlarında seks partileri düzenlediği öne sürülen Berlusconi, küçük yaştaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği skandalının ardından daha zor günler geçirmişti. Ancak seks skandalları nedeniyle başbakanlıktan istifa etmesi beklenen Berlusconi, ülkedeki ekonomik ve siyasi istikrarsızlıktan dolayı, Kasım ayında görevini bırakmak zorunda kalmıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ahlaksız, berlusconiden, teklif


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hadise'ye Ahlaksız Teklif Spammer Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2009 02:05
İki Cinsten de Ahlaksız Teklif! Kralice Haber Arşivi 0 23 Aralık 2008 13:26