IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2012, 10:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sokak Ortasında Eşini Bıçakladı




İkinci kez evlendiği ve anlaşamayıp ayrı yaşamaya başladığı eşini sokak ortasında bıçakladı.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde M.K., ikinci kez evlenmelerine rağmen birlikteliklerini sürdüremeyip ayrı yaşamaya başladığı eşi H.K.'yı, yetiştirme yurdundaki çocuklarını ziyaretten dönerken görünce, sokak ortasında bıçakla ağır yaraladı.

K.'nın eşini bıçakladığı anlar ve sonrasında polisin havaya ateş ederek onu durdurması, vatandaşların sopalarla linç girişiminde bulunması, kameralarca görüntülendi.

Dün saat 11.30 sıralarında, meydana gelen olayda, TIR şoförü 35 yaşındaki M.K., üç yıl önce boşanmasının ardından geçen aralık ayında çocukları için yeniden evlendiği, ancak bir süre sonra ayrı yaşamaya başladığı, bir müzikholde çalışan eşi 29 yaşındaki H.K. ile karşılaştı. Yetiştirme yurduna bağlı evlerde kalan iki çocuklarını birbirlerinden habersiz olarak ziyaret eden çift ayak üstü konuşmaya başladı. Turgutlu'da oturan M.K., kendisinden ayrıldıktan sonra İzmir'e yerleşen eşinin yaşam tarzından rahatsız olduğunu ve çalışmasını istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı.

ARACINDAN BIÇAĞI ALIP SALDIRDI

Tartışma sırasında, yakında park halinde duran aracından ekmek bıçağını alan M.K., onlarca vatandaşın göz önünde eşine saldırdı. Yere yatırtığı eşini defalarca bıçakladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, müdahalelerine rağmen bıçaklamaya devam eden öfkeli kocayı havaya ateş ederek güçlükle durdurdu. Bu sırada bazı vatandaşlar sapolarla ve tekmeleyerek K.'yı linç etmeye çalıştı.

'YAŞAM TARZI BENİ RAHATSIZ EDİYORDU'

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından önce Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.K., daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kadının tedavisinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan M.K. ifadesinde, "Eşimle çocuklarım için yeniden birleştim. Ama yine yapamayıp ayrıldık. Onun yaşam tarzından memnun değildim, beni rahatsız ediyordu. Çocuklarımı görmeye gittiğimde karşılaşınca tartıştık, sonrasında da olaylar yaşandı" dedi.. M.K. emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

M.K.'nin yaşattığı dehşet anlarının, kamerayla kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde K.'nın karısını boğuşma sırasında yere yatırarak bıçaklaması, olaya müdahale eden polis ekiplerinin hava ateş etmesi, şüpheliyi yere yatırıp etkisiz hale getirmeleri ile bazı vatandaşların da sopalarla ve tekmelerle linç girişimleri görüntülendi. Görüntülerde ayrıca H.K.'nın yerde kanlar içerisinde yatması, şüphelinin gözaltına alınmaları kaydedildi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Kaynak : Ensonhaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Nisan 2012, 21:18   #2
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sokak Ortasında Eşini Bıçakladı




Mukerrer konu
Bknz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

 

Etiketler
bıçakladı, eşini, ortasında, sokak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşini 30 Yerinden Bıçakladı... Kralice Haber Arşivi 0 30 Mayıs 2008 09:31