IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

8Beğeni(ler)
  • 4 Post By PassioN
  • 4 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 Mayıs 2012, 20:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Müjdat Gezen kadın eli sıkmadı




Afife Jale Ödülleri gecesinde muhafazakar sanat protestosu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


16. "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri", Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen görkemli törenle sahiplerini buldu. Geceye muhafazakar belediye çalışanı canlandırması yapan müjdat gezen damgasını vurdu.
HALDUN DORMEN'DEN GÖNDERME

Önceki gece gerçekleştirilen ödül töreninin açılışını tiyatro oyuncusu ve Yapı Kredi Sanat Danışmanı Haldun Dormen yaptı. Dormen "Tiyatro her zamankinden daha canlı, her hafta perde açan 300'e yakın tiyatro var. Bizlere sert davranan siyasetçilere, Atatürk'ün 'Efendiler! Bakan, Başbakan hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz... Ancak sanatçı olamazsınız' sözünü hatırlatmak istiyorum" dedi.
KORHAN ABAY TAKLA ATTI

Dormen'in ardından sahneyi gecenin sunuculuğunu üstlenen Korhan Abay, devraldı. Abay sözlerine, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e atıfta bulunarak başladı. "Nereden bileceğim bu gece mutlu olduğunuzu, bir kişi bile takla atmadı" diyen Abay, "Ben Afife Ödülleri Töreni'nde olduğum için gerçekten mutluyum" dedi ve takla attı. Bir anda salondan kahkahalar yükseldi.

MUHAFAZAKAR BELEDİYE BÜROKRATI OLDU


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geceye damga vuran sahnelerden bir diğeri ise, Müjdat Gezen’in Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü’nü Nedret Güvenç’e takdim etmek üzere sahneye çıkmasıyla yaşandı. Sahneye Muhafazakâr belediye bürokratı tiplemesiyle çıkan Gezen, tokalaşmak için elini uzatan Nedret Güvenç’le tokalaşmadı, elini göğsüne götürerek teşekkür etti. Canlandırmanın ardından, “Ben 20 yıllık temizlik görevlisiyken şimdi yönetim katına çıktım” diyerek Şehir Tiyatroları’ndaki yönetmelik değişikliğini protesto eden Gezen alkışlandı.
Ödül töreni başlamadan önce, son aylarda hayatını kaybeden Baykal Kent, Sönmez Atasoy, Sevinç Aktansel gibi usta tiyatrocular sahneye bırakılan beyaz güllerle anıldı.
ÖDÜLLER VERİLDİ

Daha sonra ödüllerin verilmesine geçilen gecede, "Yılın En Başarılı Prodüksiyonu" ödülünü "Süpernova" adlı oyunla DOT Tiyatro, "Yılın En Başarılı Yönetmeni" ise 'Yanık' adlı oyunla Cem Emüler oldu.
Törende, "yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü "Önce bir Boşluk Oldu Kalp Gidince Ama Şimdi İyi" oyunuyla Esra Bezen Bilgin kazanırken, "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülünü "Ateşli Sabır" oyunundaki rolüyle Mert Turak aldı.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

 

Etiketler
eli, gezen, kadın, müjdat, sıkmadı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Müjdat Gezen... ABLASINI KAYBETTİ! Sarya Magazin Haberleri 0 28 Ekim 2022 16:46
Müjdat Gezen'den çok konuşulacak açıklamalar PassioN Haber Arşivi 0 29 Şubat 2012 22:58
Müjdat Gezen Şiirleri.. Afrodit Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 03 Ekim 2011 00:15