IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2012, 21:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilisinin eski eşinden Tuba Ünsal'a mesaj




'Bekar annenin çaresiz kaldığı an, kızının sabaha karşı uyanıp, 'babaaa' diye ağlaması'


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gazeteci Mirgün Cabas'ın kızı Leyla'nın annesi Radikal yazarı Evrim Sümer bugünkü yazısında okurlarına içini döktü. Köşesinde ve Twitter'da yazdıkları ile eski eşi Mirgün Cabas'a ve sevgilisi Tuba Ünsal'a mesaj gönderdiği, mağdur kadını oynadığı eleştirilerine ise tepki gösterdi.
İşte o yazı:
KÖŞEMİ KIZIMA BORÇLUYUM

Kişiyi nasıl bilirsin diye sormuşlar. Kendim gibi, demiş
Bu sayfalardaki ilk günümde, bu köşeyi Twitter'a ve kızıma borçluyum demiştim. Radikal, beni bir Hürriyet grubu çalışanı olduğum için değil, 'AnneOlmak' başlıklı Tweet'lerimi sevdiği için burada yazmaya davet etti. Özetle, ben Twitter'da öncelikle anne olarak varım. Dolayısıyla bu konuda yazmam normal. Di mi? Di.
Peki neden, kalkıp da "Bekâr annenin çaresiz kaldığı an, kızının sabaha karşı uyanıp, babaaa diye ağlaması" yazınca herkes fokur fokur kaynıyor, fıkır fıkır oynuyor? Neden, "Leyla sümüklüböceğe âşık oldu" dediğimde sorun olmuyor da, bunu yazınca oluyor? Benim için ikisinin hiç farkı yok. O, anneliğin bir yanıysa, bu öbür yanı.
MAĞDUR DEĞİLİM

Mağdur edebiyatı yapıyorsun diyenler... Ben mağdur değilim. Bu olayın olduğu gece, kocasından ayrılmamış ama seyahatte bir kadın olabilirdim. Evet, o an çaresizdim, çünkü çocuk denen insan cinsi o saatte her şeyi uyku arası yapıyor, uyanmıyor. Uyanmadığı için de laf anlamıyor. Bakın ne yazdım: "O an" çaresizdim. Toplasan yarım saat etmez. Geriye ne kalıyor: 23,5 saatX7 günX365 gün. Bana çaresiz, mağdur vs. diyen herkese meydan okurum.
ESKİ EŞİME MESAJ YOLLAMIYORUM

"Ayrıldığın eşine mesaj yolluyorsun" diyenler... Kızımın babasına bir şey söylemek istediğim zaman elektronik posta, cep telefonu gibi teknolojileri kullanıyorum. Söylemek istediklerimi direkt iletiyorum. Bu iletişim ikimizin arasında özel olarak yürüyor, kamuya ve üçüncü kişilere açık değil. Bu bağlamda etrafta mesaj vermek isteyebileceğim kimseyi görmüyorum.
SAHİPLENENLER TETİKÇİ DEĞİL VİCDAN SAHİBİ

"Twitter eliyle tetikçilik yapıyorsun" diyenler... Bu hayatta kimsenin eline ihtiyacım yok Allah'a şükür. Kendi elim, dilim bana yeter. Öyle, birilerini galeyana getirip birilerinin üzerine saldırtmak bana uymaz, ben onlardan değilim. Beni gıyabımda sahiplenen, duygusal bağ kuranlara da tetikçi değil, vicdan sahibi veya empati yapabilen insan denir. Bir tür homo sapien yani. Son mesajım 'Schadenfroh' tanımının kanlı canlı örneği hemcinslerime: Darısı başınıza!

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eski, mesaj, sevgilisinin, tuba, ünsala


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuba Ünsal ABD'den bombaladı pyracantha Haber Arşivi 0 12 Kasım 2010 19:35
Tuba Ünsal FMF Hastası Kralice Haber Arşivi 0 20 Ekim 2008 08:35