IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2012, 22:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlı çifti bulana 200 bin TL ödül




4 yıldır kayıp olan 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner ve eşini bulana 200 bin TL ödül verilecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bursa'nın İznik İlçesi'nde 4 yıl önce eşi, 80 yaşındaki Emine Öner ile birlikte kaybolan emlak zengini 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner, ilçede bu yılın kira gelirlerinde vergi rekortmeni oldu. İznik Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından bugün açıklanan vergi rekortmenleri listesinde 52 bin 812 lira, 50 kuruş ile 4'üncü sırada olan Öner ve eşinden hernüz haber alınamadı.
SERVETLERİ İÇİN Mİ KAÇIRILDI?

İznik İlçesi, İznik Beyler Mahallesi'nde oturan Emine ve Ahmet Refik Öner çifti, 4 yıl önce aniden ortadan kayboldu. Yaşlı çiftten haber alınamaması sonucu İznik Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma sürerken, defalarca yapılan arama çalışmaları sonuç vermedi.
Soruşturma devam ederken çiftin Bursa'da oturan emekli öğretmen kızı, 57 yaşındaki Zeliha Bedel ve oğlu Çanakkale'de oturan emekli astsubay oğlu, 52 yaşındaki Kamil Öner, anne ve babalarını, İstanbul'da oturan ve hakkında evrakta sahtecilikten kaydı bulunan kardeşleri 50 yaşındaki Kenan Öner'in, servetleri için kaçırdığını iddia etti.
BULANA 200 BİN TL

Daha önce yaptığı açıklamada ağabey ve ablasını suçlayan Kenan Öner ise, anne ve babasını bulanlara 200 bin TL ödül vaat etti. Küçük kardeşinin bu vaadinden sonra mahkemelik olduğu ağabeyi Kamil Öner de onları bulana 150 bin TL vereceğini duyurdu.
Bugüne kadar eşi ve kendisinden haber alınamayan Ahmet Refik Öner, bugün İznik Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından açıklanan kira gelirlerinde vergi rekortmeni oldu. Yaklaşık 10 milyon TL'lik servete sahip olan, 16 daire ve 8 iş yeri sahibi olan Ahmet Refik Fidan, 2011 yılın vergi rekortmenleri listesinde 52 bin 812 lira 50 kuruş ile vergi rekortmenleri listesinde 4'üncü sırada yer aldı.
Yaşlı çiftin kızları Zeliha Bedel, "Annem ve babam bulunmadığı için mahkeme kararıyla kira gelirlerinin açılan bir banka hesabında toplanmasına karar verildi. Mahkemede beni kayyum olarak atadı. Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne gelir beyanında bulundum. Bugün vergi rekortmenleri listesinde babamın ismini görünce çok duygulandım. Önemli olan listeye girmek değil. Bizim için önemli olan annemin ve babamın akıbetinin ne olduğunu öğrenmek" dedi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
200, bin, bulana, cifti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yasağı bulana 1 milyon TL ödül BaRoN Haber Arşivi 0 14 Kasım 2010 18:02
Bulana 10.000$ Ödül Heidi Haber Arşivi 1 28 Haziran 2008 14:35