IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ELa__

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2012, 19:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karısını 11 Yerinden Bıçakladı




Konya'da bir kişi, beş ay önce evlendiği karısını, ayrıldığı iki çocuğunun babasıyla görüştüğü için sokak ortasında bıçakla öldürdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cinayetten 3 saat sonra yakalanan zanlı, önce "ben öldürmedim" derken, olay anında giydiği montunun kolunda kan damlaları çıkınca," Karımı öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Rauf Denktaş Caddesinde meydana geldi. Dayısının oğlu Mustafa Cevizaltı ile misafirlikten dönen 29 yaşındaki iki çocuk annesi Dilber Yılmaz yanına motosikletle gelen kasketli bir şahıs tarafından 11 yerinden bıçaklandı. Kadını bıçaklayan şahıs, olay yerinden motosikletle kaçtı. Cinayet anını gören Erkan Neğis, sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Yılmaz hayatını kaybetti.

Polis, olay yerine gelerek görgü tanığı Neğis ile görüştü. Neğis, kasketli bir kişinin motosikletten inip kadını defalarca bıçakladığını ve kaçtığını anlattı. Kadının yanında bulunan Mustafa Cevizaltı'yı bulan polis, şüphelinin kasketli bir kişi olduğunu ve 3 aydır ayrı yaşadığı Dilber'in eşine benzediğini söyledi.

Bunun üzerine polis, Dilber Yılmaz'ın kocası Mehmet Y'ın (32) ailesinin yaşadığı eve gitti. Evin bahçesinde yapılan aramada kırmızı bir motosiklet bulundu. Bir süre sonra evin yan sokağında kasketli ve deri montlu Mehmet Y'ı polis yakaladı.

ÖNCE ÖLDÜRMEDİM SONRA 'NAMUSUMU TEMİZLEDİM' DEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Mehmet Y, "Cinayeti ben işlemedim, karımı ben öldürmedim. Beni dinden imandan çıkarmayın" dedi. Polis görüşme yaptığı şahsın montunun kolunda birkaç kan damlası buldu. Bu kanlar ne diye soran polise şüpheli, bu kez cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Olayda kullandığı bıçağın yerini polise gösteren Mehmet Y, "Karımı ben öldürdüm, namusumu temizledim, pişman değilim" diye bağırdı.

Daha önce kız kardeşini taciz eden bir kişiyi bıçakladığı için cezaevine giren ve bir çok suçtan kaydı bulunan Mehmet Y'ın, cinayeti işlemesinin sebebinin de, karısının boşandığı ilk eşiyle halen görüşmeye devam etmesi olduğu iddia edildi.

DAHA ÖNCE TEHDİT ETMİŞ

Hastanede hayatını kaybeden Dilber Yılmaz'ın ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu, 5 ay önce Mehmet Y ile evlendiği fakat geçinemedikleri için 3 ay önce ayrı yaşamaya başladıkları öğrenildi. Dilber Yılmaz’ın, boşandığı eşiyle görüşmeye başlaması üzerine Mehmet Y tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı. İki gün önce Dilber Yılmaz’ın evine giderek seni öldürürüm diyerek tehdit ettiği ve gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şikayetten iki gün sonra sadece iki ay aynı evi paylaştığı karısını öldüren şüphelinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak : İHA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Mayıs 2012, 20:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karısını 11 Yerinden Bıçakladı




Çarpık ilişkiler yazık olan hep çocuklara oluyor ilk önce..

__________________
Ruhsar
 

 

Etiketler
11, bıçakladı, karısını, yerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşini 43 Yerinden Bıçakladı N999 Haber Arşivi 0 16 Mayıs 2012 00:10
Eşini oğlunun önünde 9 yerinden bıçakladı PassioN Haber Arşivi 0 22 Şubat 2012 21:30
1 YTL için karısını bıçakladı Collettivo Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 15:02
Hamile karısını 23 yerinden bıçakladı Collettivo Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2008 12:02
Eşini 30 Yerinden Bıçakladı... Kralice Haber Arşivi 0 30 Mayıs 2008 09:31