IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Violent

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2012, 10:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hava sıcaklığı azalacak, 7 Haziran 2012 Hava Durumu




Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Çorum, Yozgat, Amasya ve Tokat, akşam saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı, zamanla Marmara'da kuzye ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Çorum, Yozgat, Amasya ve Tokat, akşam saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR; Rüzgarın Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, ilk saatlerde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Yozgat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinde bölgenin güneyinde yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Bartın ve Zonguldak çevrelerinde sabah ve öğle saatlerinde güneybatı yönlerden, Sinop çevrelerinde sabah saatlerinden itibaren kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Çorum, Amasya ve Tokat, akşam saatlerinden itibaren Ordu ve Giresun, gece saatlerinde Trabzon çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan, gece saatlerinde Erzincan ve Tunceli çevrelerinin sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2012, 7, azalacak, durumu, hava, haziran, sıcaklığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sıcaklık 6 derece azalacak, 6 haziran 2012 Hava Durumu Violent Haber Arşivi 0 06 Haziran 2012 09:50
Hava sıcaklığı 8-10 derece azalacak Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 13:40